Hirmagazin.eu
Főoldal » Nostradamus jóslatai Magyarországról: tényleg igaz lenne, amit népünk jövőjéről és szerepéről ír?
Tudástár - minden érdekesség

Nostradamus jóslatai Magyarországról: tényleg igaz lenne, amit népünk jövőjéről és szerepéről ír?

Megjósolta Napóleon és Adolf Hitler hatalomra jutását valamint a II. Világháborút is, és bekövetkező saját halálának időpontját, valamint körülményeit, hogy csak a leghíresebb jóslatait említsük.

Néhány életében bekövetkezett jelentős jóslata miatt figyelt fel rá Európa akkori nemessége is, így nem csoda hogy híre az akkori Magyarországba, Zrínyi Miklóshoz is eljutott.

Valóra váló jóslatok?

Bő két esztendővel ezelőtt felbukkant az Interneten a nagy ismert középkori látnok jóslata, amelyet a magyarokról, és Magyarországról írt. Bevallom eddig nem foglalkoztam részletesebben én sem vele, de a közelmúlt eseményei, történései (többek között az egyre inkább kiélesedő háborús helyzet, és a menekültek inváziója)

Ezért is, no meg ijesztő igazságtartalma miatt illik időt szentelni az elolvasására és teljes értelmezésére.

Ahogy szembekerülünk nap, mint nap az iszlám menekültáradattal, és a leírtakban szereplő féligazságokkal, akkor az ember mélyen elgondolkozik ezeken a dolgokon. Hogyan lehetséges ez? Ha nem egy ügyes hamisítvány ez a fennmaradt verses jóslat, (márpedig ennek vizsgálatakor kiderült, hogy nem az), akkor felvetődik a kérdés, és vele rögtön a válasz is: Nostradamus egy zseni volt, a maga korában, egy hatalmas látnok, mágikus képességekkel.

Azon felül, hogy megjósolta a saját halálát, azt hiszem erre nem mindenki képes, de számos érdekes-értékes próféciát is hátrahagyott, amelyeket a jelek szerint rosszul, vagy, és tévesen időzítve értelmeztek.

Úgy látszik, sajnos nem alaptalan a mi aggodalmunk, hiszen a mi korunkban nagy változások zajlanak a háttérben egyelőre még szelíden és csendesen. Leírt látomásai most úgy látszik, hogy mindennél aktuálisabb formát öltenek…

Furcsán igaz jóslatok

„Egész nap otthonukban ülnek, bámulnak hazug, mozgó képeket. S mire a bálványok ledőlnek, már alig születnek gyermekek.”

Ám hogy „az emberek egésznap otthonaikban ülnek, és bámulnak hazug, mozgó képeket”, ezek nagyon is érdekes sorok, hiszen utalhatnak a Televíziózásra, vagy korunk meghatározó rendszerére: a számítógépekre és az Internetre.

„S mire a Bálványok ledőlnek, már alig születnek gyermekek”. Ez rendkívül ijesztő, hiszen itt valamiféle szobrokról, vagy épp akár a keresztényi hit templomairól lehet szó. Most pontosan abban a korban élünk, amikor a nőknél a meddőség a férfiaknál pedig a magtalanság elég súlyos betegségekként ütik fel a fejüket igen sok családban.

Az orvosok szerint persze ennek is csak a stressz az oka! Szerintem pedig nem. Eddig békében és jólétben éltünk legalábbis itt Európában, akkor mitől lennénk mi stresszesek? Nem inkább a különféle mérgektől és vegyszerektől van mindez, amiket élelmiszereinkbe adagolnak, vagy épp fentről bepermeteznek minket, nap, mint nap?

Az Újvilágrend eljövetele?

„Ötven esztendő lejártán új világ lesz, a magyarok végre kézbe veszik a sorsuk.

vilagfigyelo

 

Hasonló hírek

Böjte Csaba az első női öngyilkos merénylőről

info

Így készülhettek fel a matekérettségire gyorsan, témáról témára: abszolútérték, gyök

Géza

Elképesztő felvételek: Csernobilban forgatott a magyar stáb

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------