Hirmagazin.eu
Főoldal » Nostradamus jóslatai a 2020-as évre – Nem sok jó vár ránk!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Nostradamus jóslatai a 2020-as évre – Nem sok jó vár ránk!

Michel de Nostredame, a legtöbbek által csak Nostradamus néven ismert francia asztrológus, orvos és látnok volt a 16. században. Az egykori doktor életéből 15 évet azzal töltött, hogy a pestist gyógyította, emellett arisztokraták jó fizetség fejében rendszeresen igénybe vették egészségügyi szolgálatait.

Az egykori orvos, amikor éppen nem dolgozott, szabadidejét szívesen szentelte perdikciók írásának. Az asztrológiát alkalmazta arra, hogy a jövőt megjósolja. Halála után majd 500 évvel még mindig vita részét képezik jövendölései.

A híres látnok több eseményt is előre látott és papírra vetett, többek között a jelen korra vonatkozóan is. Kifejezetten 2020-ra is jutott néhány perdikciója, amely helytállónak tűnhet egy mai ember szemével.

Pusztító földrengés

Nostradamus szerint az emberiség olyan földrengésnek lesz tanúja 2020-ban, mint soha máskor. A természeti katasztrófa Észak-Amerikát fogja sújtani és maga alá temeti majd ezen terület egy részét.

Óriási jelentőségű konfliktus

Egy példa nélkül álló háborút jelez előre. Egyesek szerint a francia látnok a 3. világháborúra utal. Egy olyan összecsapásra, amely óriási veszteséget okoz majd az emberiség számára.

A klímaváltozás tovább növekszik

Nem titok többé a jéghegyek olvadása, ám Nostradamus szerint ez a folyamat nagymértékben felgyorsul és elmérgesedik. Több hurrikánt is leír, amelyek több országot is sújtanak majd. Ez nemzeti ellentéteket és további háborúkat válthat ki a későbbiekben.

Gazdasági krízis

Olyan gazdasági krízist jelez előre, amely katasztrofális emberi következményekkel jár majd. Ez legfőképpen a nyugati országokat érinti majd.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Nézd Te is a csillaghullást

Mazsi

A hajad megmutatja milyen vagy! Nézd meg!

Edit

Ezek a legszerencsésebb csillagjegyek – Tuti, hogy ők nyernek minden lottót és egyéb sorsolást

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------