Hirmagazin.eu
Főoldal » Nostradamus hátborzongató próféciái a 2018-as évre
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Nostradamus hátborzongató próféciái a 2018-as évre

Bár a kutatók szinte minden évben újra és újra megfejtik a francia látnok jósversikéit, mégis mindig tudnak valami újat mondani. Lássuk mit olvastak ki a Nostradamus rejtélyes próféciáiból a 2018-as évre!

Franciaországban 1555-ben egy Nostradamus nevű orvos titokzatos versikéket kezdett el írni. Csak kevesen tudták, hogy a férfi IX. Károly francia király udvari orvosa, pestisdoktor, gyógyszerész, asztrológus, és látnok is egyben. Jövendöléseit nem hozhatta nyilvánosságra, mert könnyen eretnekséggel vádolhatták volna, így versbe öntötte azokat, és csak azok érthették, akik ismerték a titkosított információkhoz a kódot. Könyvét “Les Propheties” címen ki is adták, azóta pedig a jövőt fürkészők egyik Bibliája lett.

A versikéket annyiféle módon értelmezik, ahányan olvassák. Sokak szerint a már elmúlt és a jövendő időkre is vannak benne próféciák. Nostradamus többek közt előre látta a francia forradalmat, Hitler rémuralmát, és a 911-es terrortámadást is az ikertornyok ellen. A világtörténelem szinte összes fontosabb eseményét megjósolta.

Nostradamus hátborzongató próféciái a 2018-as évre 1

Annak ellenére, hogy állítólag az 1555-ös kiadás után rengeteg hamisítvány jelent meg Nostradamus könyvéből kiegészítve számos hamis versikével, most is sokan azon munkálkodnak, hogy kiolvassák a rejtélyes sorokból a közeljövő eseményeit.

De mit mond Nostradamus 2018-ra?

A kutatók szerint a Nostradamus sok szörnyű eseményt látott 2018-as évre is. A jós állítólag azt írta, hogy a halottak felkelnek majd a sírjukból, és a Föld nemzetei közötti nagy horderejű változásokkal szembesülünk majd. Emellett olyan hatalmas természeti katasztrófák fogják sújtani a világot, amilyeneket még nem láttunk. A legrémesebb jóslata azonban az, amelyben leírja, hogy fog lezajlani a III. világháború. Egyes elemzők szerint ennek kezdetét 2017-re tette, vagyis már alaposan benne vagyunk a dolgok sűrűjében.

Nostradamus 2017-re szóló jóslatairól ide kattintva olvashatsz!

Nostradamus hátborzongató próféciái a 2018-as évre 2

A nagy háború Franciaországból indul majd el és Európa minden nemzetére kiterjed. Hosszú és rettenetes lesz mindenki számára. 27 éven keresztül zajlik majd. Végül nem sokan maradunk, akik az utána következő békét élvezni fogjuk. Ez alatt a 27 év alatt szinte minden elképzelhető borzalommal szembesül majd azt emberiség, kezdve a nukleáris terrorizmustól, a természeti csapásokon, földrengéseken, vulkánkitöréseken, szökőáron át az űrből érkező, majd becsapódó kisbolygókig.

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen előrángatott versikéit vagy félreértelmezték vagy rosszul fordították le, világszerte emberek milliói szilárdan hiszik, hogy Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt.

Ezek után már csak abban reménykedhetünk, hogy mégsem olyan pontosak azok a jóslatok…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

10 igazi démon által megszállt tárgy, amitől a papok is tartanak (+18)

Mazsi

Nagy személyiségteszt: te melyik vagy ezen a fán?

Mazsi

Májusban ezek a csillagjegyek számíthatnak jelentős anyagi bevételre! Te köztük vagy?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------