Image default
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Nostradamus 2019-re jövendölte legijesztőbb jóslatát – 27 évig tartó borzalomról írt

A francia jövendőmondó szerint jövőre elszabadul a pokol a földön.

Megjósolta Hitler felemelkedését és a 9/11-es terrorcsapást. A francia jövendőmondó, Nostradamus 1555-ös könyve tele van rejtélyekkel, ám az a legijesztőbb benne, hogy egyesek szerint pontosan leírta a jövőt. 2019-re vonatkozó jóslatát olvasva azonban a legelszántabb hívei is azt kívánják, bárcsak kiderülne, hogy tévedett.

Nostradamus ugyanis egy 27 éven át tartó, pusztító világháborúról ír, amely szerinte jövőre veszi kezdetét – olvasható a Mirror cikkében. És mintha a 2046-ig tartó apokaliptikus öldöklés nem lenne elég, a jövendőmondó Európának árvizeket, Kanadának és Kaliforniának földrengéseket jósol, és szerinte a terrorizmus is újult erőre kap 2019-ben.

Nostradamus 2019-re jövendölte legijesztőbb jóslatát - 27 évig tartó borzalomról írt 1
Nostradamus egyik korabeli ábrázolása / Fotó: Northfoto

Persze a túlélőkre is gondol, jövendölésében az áll, hogy a világ vezetői végre közösen lépnek fel a klímaváltozás ellen, bár az nem tiszta, hogy erre miként szakítanak időt a háborúskodás közepette. De az mindenképpen jó hír, hogy jövőre megszületik a gyógyszer, amely révén 200 évig élhet az ember, már amennyiben megússza a világháborút.

Nostradamus szakmaiságát némileg megkérdőjelezi, hogy a jövendöléseit elemzők szerint 1999-ben egyszer már el kellett volna jönnie a világvégének, de hát mindenben neki sem lehet igaza. Reméljük.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

A tudati szintek megtapasztalása az anyagi világban + VIDEÓ!

Edit

6 csapda, amibe a saját agyunk csábít! A 4.-be esünk bele a leggyakrabban!

Mazsi

Megfejtették Nostradamus 2017-re szóló hátborzongató próféciáit – VIDEÓ

Mazsi