Image default
Bulvár

Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót!

Kér­dés sem lehet, Gergő va­sár­nap azon bukta el a győ­zel­met, hogy előző este nem tu­dott el­len­állni Cin­tia csá­bí­tá­sá­nak.

Ezzel a momentummal ugyanis lerombolta az eddig magáról kialakított képet a nézőkben. Ami meg is látszott a szavazatok arányváltozásán. Hiszen amint adásba kerültek az összebújás képsorai a vasárnapi adásban, Gergő ellenfele, Gábor egyből elhúzott a szavazatokban.

Pedig a játék tíz hete alatt Gergő volt az, aki a legtöbbet tett a győzelemért, és a nézői visszajelzések alapján, messze ő volt a legszimpatikusabb versenyző.

Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót!
(Fotó: RTL Klub)

Ezt az előnyt tette semmisé az utolsó estés ágyjelenet.  Az sem zavarta a nézőket, hogy tudták, Gergőnek valóban nagy szüksége lett volna győzelemre, hiszen a való életben hatalmas adóssághalmaz várja.

Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót! 1
(Fotó: RTL Klub)

De mi játszódhatott le Cintia fejében?

Cintia és Gergő között a Farmon töltött tíz hét alatt, nem alakult ki vonzalom, és különösebben barátként sem keresték egymás társaságát. Ha pedig visszanézzük az utolsó esti egymásra találásuk képsorait, egyértelmű, hogy Cintiának céljai voltak játékostársa elcsábításával.

Talán egyszerűen úgy gondolta, ha Gergőből kiábrándulnak a nézők, akkor ő maga nagyobb esélyekkel indul a szavazók kegyeiért.Csak arra nem gondolt, hogy ezzel nem magát, hanem Gábort támogatja.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vége: szomorú bejelentést tett a világsztár

Mazsi

Exkluzív interjú az Exatlon győztesével: így telnek most a napjai

Mazsi

Friss: rendőrnek öltözött fegyveresek támadtak rá Kim Kardashianra hotelszobájában

Edit