Hirmagazin.eu
Főoldal » Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót!
Bulvár

Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót!

Kér­dés sem lehet, Gergő va­sár­nap azon bukta el a győ­zel­met, hogy előző este nem tu­dott el­len­állni Cin­tia csá­bí­tá­sá­nak.

Ezzel a momentummal ugyanis lerombolta az eddig magáról kialakított képet a nézőkben. Ami meg is látszott a szavazatok arányváltozásán. Hiszen amint adásba kerültek az összebújás képsorai a vasárnapi adásban, Gergő ellenfele, Gábor egyből elhúzott a szavazatokban.

Pedig a játék tíz hete alatt Gergő volt az, aki a legtöbbet tett a győzelemért, és a nézői visszajelzések alapján, messze ő volt a legszimpatikusabb versenyző.

Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót!
(Fotó: RTL Klub)

Ezt az előnyt tette semmisé az utolsó estés ágyjelenet.  Az sem zavarta a nézőket, hogy tudták, Gergőnek valóban nagy szüksége lett volna győzelemre, hiszen a való életben hatalmas adóssághalmaz várja.

Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót! 1
(Fotó: RTL Klub)

De mi játszódhatott le Cintia fejében?

Cintia és Gergő között a Farmon töltött tíz hét alatt, nem alakult ki vonzalom, és különösebben barátként sem keresték egymás társaságát. Ha pedig visszanézzük az utolsó esti egymásra találásuk képsorait, egyértelmű, hogy Cintiának céljai voltak játékostársa elcsábításával.

Talán egyszerűen úgy gondolta, ha Gergőből kiábrándulnak a nézők, akkor ő maga nagyobb esélyekkel indul a szavazók kegyeiért.Csak arra nem gondolt, hogy ezzel nem magát, hanem Gábort támogatja.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Esküvői fotók 100 méter magas sziklafalon

info

Geszti Péter: „Nagyon nehéz egyedül maradni szerintem”

Géza

Kirúgták a modellügynökségtől, követeli lánya pénzét Kiszel Tünde

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------