Hirmagazin.eu
Főoldal » Nógrádi: Keresztényellenes háború zajlik
Belföldi hírek

Nógrádi: Keresztényellenes háború zajlik

forrás: M1

Saját fáradtságának és „hülyeségének” volt a következménye, hogy Milánóban lelőtték a berlini kamionos merénylet feltételezett elkövetőjét – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Az elemző szerint a német rendőrség rengeteget hibázott az ügyben, és nagyon nehéz lesz felgöngyölíteni az ügyet. Az elemző arról is beszélt, szerinte az idei karácsony előtt keresztényellenes háború zajlik.

Nagyon valószínű, hogy voltak társai a berlini kamionos merénylet elkövetőjének. A gyanúsított Anis Amrit a merénylet után ugyanis egyszerűen felült a vonatra, és a német fővárosból Franciaországba utazott, majd onnan Olaszországba, majd egy „teljesen buta ok miatt bukott le” – mondta az M1-en Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Buta ok miatt bukott le

Az elemző annak kapcsán nyilatkozott, hogy péntek hajnalban Milánóban lelőtték a hétfői berlini kamionos merénylet feltételezett elkövetőjét,  Anis Amrit. Nógrádi György hangsúlyozta, egy egyszerű olasz rendőr szokványos ellenőrzésként akarta igazoltatni a férfit, aki ahelyett, hogy elővette volna valamelyik hamis iratát, pisztolyt rántott, és megsebesített egy egyenruhást, így lelőtték. A fiatal tunéziai férfi lebukása a saját fáradtságának és „hülyeségének” volt a következménye.

Nógrádi: Keresztényellenes háború zajlik

Így sokkal nehezebb lesz felgöngyölíteni az ügyet

Tény, hogy a német rendőrség hagyta, hogy a terrortámadás helyszínéről elszökjön, és továbbmenjen külföldre – mondta Nógrádi György, aki szerint a német hatóság rengeteget hibázott. Erről most, hogy az elkövetőt megölték, és vége az ügynek, el lehet kezdeni beszélni – ahogy azt a német belügyminiszter, Thomas de Maiziere korábban, a hajsza idején megelőlegezte.

Az elemző azt is hangsúlyozta azonban, hogy miután az elkövető meghalt, és nem lehet kihallgatni, sokkal nehezebb lesz az ügyet felgöngyölíteni, például válaszolni arra a kérdésre, voltak-e segítői.

Zsinórban jönnek a hasonló esetek

Nógrádi György arra is reagált, hogy szintén pénteken Líbiában eltérítettek egy utasszállító repülőgépet, amely Máltán landolt. A biztonságpolitikai szakértő szerint az elmúlt órákban zsinórban jöttek a hasonló esetek a világban. Az ausztráliai Melbourne belvárosában karácsony napjára tervezett terrortámadásokat hiúsítottak meg a hatóságok, Németországban két koszovói akart egy bevásárlóközpontban robbantani. Nemzetközivé vált tehát a terror, amire az európai politikának válaszolnia kell, különben a saját polgárait végveszélybe sodorja – tette hozzá.

Lesz még ilyen

Nógrádi György szerint az ilyen esetek után a vezetők mindig összeülnek, és azt mondják, soha többet nem lesz ilyen. De lesz ilyen – véli az elemző, aki hangsúlyozta, az alapvető feladat az európai külső, schengeni határok zárása, mert nem lehet olyan nagyszámú migránst ellenőrizni, mint amennyi az utóbbi időben érkezik a kontinensre. A kitoloncolások tekintetében is ugyanolyan kőkeményen kellene reagálni, mint az Egyesült Államok vagy Ausztrália – mondta.

Karácsony előtt, háború a keresztények ellen

Nógrádi György arról is beszélt, hogy a nagy karácsonyi vásárokat nem lehet százszázalékosan biztosítani a merényletek ellen, a több rendőr csak csökkenti a terrortámadás valószínűségét. Az is nyilvánvaló, hogy a karácsony kezdete előtt az európai kereszténység ellen hajtanak végre támadásokat a terroristák. Ha megnézzük, hogy a december 24-ei szentestét megelőző napon, illetve az elmúlt huszonnégy órában hány merényletkísérlet volt, akkor azt kell mondani, ahogy az egyik német tartományi belügyminiszter is tette, hogy Európa háborúban áll – hangsúlyozta Nógrádi György.

 

Hasonló hírek

Fontos nap jön a nyugdíjasoknak: küldik a pluszpénzt – részletek

Mazsi

Századvég: júniusban újra erősödött a Fidesz-KDNP

info

Ennél az ellenzéknél többet érdemel Magyarország!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!