Hirmagazin.eu
Főoldal » Nógrádi: Isztambul az európai Törökország szimbóluma
Külföld

Nógrádi: Isztambul az európai Törökország szimbóluma

forrás: M1/ Ma délelőtt

Törökország olyan ellenfelekkel és ellenségekkel került szembe, lehetnek azok kurdok, az Iszlám Állam, vagy bárki, hogy bármi történhet az országban – kommentálta az isztambuli híreket Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1-en.

Isztambul szimbólum, az európai Törökország szimbóluma, mivel az ország területének mindössze 3 százaléka van európai területen, a város is részben ott terül el – mutatott rá Nógrádi György, emlékeztetve arra, hogy Isztambulban nem a mostani volt az első robbantás.

Nógrádi: Isztambul az európai Törökország szimbóluma

A biztonságpolitikai szakértő felidézte: Törökország az elmúlt időszakban elérte, hogy minden szomszédjával feszülté vált a viszonya. „Ez nem volt egyszerű teljesítmény, de sikerült elérnie” – fogalmazott. Olyan ellenfelekkel és ellenségekkel került szembe, lehetnek azok kurdok, az Iszlám Állam, vagy bárki, hogy bármi megtörténhet az országban – tette egyértelművé.

Nógrádi György úgy vélte, az isztambuli robbantás után nem a demokratizálódási hullám erősödik majd Törökországban, hanem Recep Tayyip Erdogan elnök személyi hatalma, meg fogja erősíteni a rendőrséget, a hadsereget, és még keményebbé válik majd a belpolitika.

 

Hasonló hírek

Uniós vezetőket hibáztat az osztrák alkancellár

Géza

Rettenetes tragédia történt: Megfojtotta 3 éves kisfiát a kegyetlen nő

Mazsi

Hátborzongató hangok, különös jelek tartják rettegésben a kisváros lakóit

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------