Hirmagazin.eu
Főoldal » Nógrádi: 85 millió ember jöhet Törökországból
Belföldi hírek

Nógrádi: 85 millió ember jöhet Törökországból

forrás: M1 Ma reggel

A balkáni útvonal lezárása esélyt jelent Európának a migránsválság megoldására – vélekedett Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna műsorában.

Nógrádi György a közelgő német tartományi választásokról szólva kiemelte: az AfD, amely „nem kér a migránsokból”, az elmúlt héten Hessenben 12,5 százalékot kapott, Sachsen-Anhaltban pedig jelenleg 17 százalékon áll. Tehát a merkeli politika rendkívül komoly kételyeket vet fel – jelentette ki.

Nógrádi: Már megvan a migránsok új útvonala

A kurd-török vízumkérdéssel kapcsolatban Nógrádi György felhívta a figyelmet: Törökország lakóinak jelentős százaléka kurd. Ha az Európai Unió megadja Törökországnak a vízummentességet, akkor 85 millió ember jöhet az unió területére, vagyis rengeteg nem török érkezik majd hamis török papírokkal – fogalmazott Nógrádi György.

Hozzátette: Európa jelentős részén voltak török-kurd összecsapások, illetve kurd merényletek is török intézmények ellen. Vagyis az, hogy Európa kiadjon olyan papírokat, amellyel engedélyezi a törökök beutazását, “minősíthetetlen” lenne Nógrádi György szerint.

A migránsválság egyik fő oka – tette hozzá – az Iszlám Állam, azonban a fejlett világ évek óta nem tudja a szervezetet megsemmisíteni, mert a török, szaúdi, iráni, orosz és európai, amerikai célok „köszönőviszonyban sincsenek”.

„Míg a fejlett világ, összefogva az arabokkal, vagy szélesebb körben a muzulmánokkal, nem tudja megsemmisíteni a szervezetet, addig a migránsok jönni fognak” – hangsúlyozta a biztonságpolitikai szakértő.

A balkáni útvonalak blokkolásában óriási szerepe volt a magyar politikának, mert azzal, hogy Magyarország megépítette a kerítést, egyértelművé tette, hogy a migránsok döntő többsége ezen a részen nem tud átjönni – emelte ki Nógrádi György.

„Görögország továbbra is azt állítja, emberbarát, és nem tudja megállítani a migránsokat. De ha tényleg emberbarát, akkor ne engedje be őket, és ne engedje, hogy ilyen embertelen körülmények között éljenek” – fogalmazott Nógrádi György. Hozzátette azt is, hogy a részint albán embercsempész bandák új útvonalakat fognak keresni.

Ugyan Európa végre kezd talpra állni, de ez a folyamat sokkal nehezebb és hosszabb lesz, mint gondolták. A menekültek zöme bent ragad egyes országokban, például Bulgáriában, Macedóniában, és Szerbiában: nekik valahova menniük kell, vagy pedig politikai menedékjogot kérnek. Ám ezt nem akarják, hiszen nem szegény országban akarnak élni – emelte ki Nógrádi György.

 

Hasonló hírek

Orbán Viktor: lesz ez a szám magasabb is

Mazsi

Magyar kézben lévő föld nélkül nem lehetne jövője az országnak! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Magyarország és Olaszország azonos nézeteket vall – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!