Image default
Bulvár

Nincsenek szavak! A gyászoló feleség lehúzatta halott férje bőrét, hogy tetoválásaival díszíthesse a falat! Oszd meg!

Odaadó gesztus vagy hátborzongató módja az emlékezésnek? Az özvegy Cheryl Wenzel haldokló férje utolsó kívánságát teljesítette, amikor eltávolíttatta annak bőrét, hogy ezután is mindenki megcsodálhassa a tetoválásait.

A negyvenegy éves, kanadai Chris Wenzel tetoválóművészként dolgozott, és maga is számtalan tetoválással bükszélkedhetett, amiket szeretett volna megőrizni az utókornak. Így amikor kiderült, hogy gyógyíthatatlan szívbetegségben szenved, megkérte a feleségét, hogy a hamvasztás előtt távolíttassa el a bőrfelszínét, és állíttassa ki a tetoválószalonjában.

A férfi arra gondolt, hogy bárcsak a gyermekei és az unokái is láthatnák az “életművét”, még évekkel a halála után is. Cheryl a következőképp nyilatkozott: “Azt gondoltam, hogy ez más, de persze, rendben van. Nem érdekel, hogy mibe kerül, ezt meg fogom neki tenni”.

Kép: Mirror screenshot

A férfi most októberben hunyt el álmában, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott. Ezek után a felesége mindent megtett, hogy megoldást találjon a kérésére, és talált is egy családi vállalkozást amerikában, a Save My Ink Forevert, akik tetoválások prezerválásával foglalkoznak. A vállalkozás vezetője, Kyle Sherwood elmondta: “A tetoválások elmesélik az ember történetét. (…) Egy Picasso festményt sem égetnél el, és ezek közül néhány épp olyan.”. Előreláthatóan nagyjából három hónapjukba és rengeteg munkájukba fog telni Chris testének előkészítése. Elmondásuk szerint ez a legnagyobb tetoválás-megőrző eljárás, amit valaha végeztek az Egyesült Államokban.

Kép: Mirror screenshot

A gyászoló feleség bevallotta, hogy követi majd a férje példáját: ő is elkészítteti majd a saját bőrét, és odaakasztatja a férjéé mellé!

Bárhogy is nézzük, ez mindenképpen nagyon romantikus… (írja a cikk)!

Szerintünk viszont, akik katolikus értékeken nevelkedtünk, elmebeteg, morbid viselkedés, amelynek hallatán még a szőr is felállt a hátunkon! Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: noizz.hu

Hasonló hírek

Kamu híresztelések és engedély nélküli reklámok – Tóth Vera reagált – íme a tájékoztatása

Edit

Meg akartak hajolni Meghan Markle előtt, de a reakciójára nem számítottak

Géza

Különös fotó! Mi történt Oláh Ibolya arcával?

Mazsi