Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nincs vége a rémálomnak: volt kedvese gyerekére vadászik a rettegett metrós rém

Budapest — Hosszú évek kálváriája után végre hazatérhetett Olaszországból Csüllög Andrea (18).

Bár a fiatal lány most viszonylagos biztonságban van, a megpróbáltatásoknak azonban még nincs vége: Andrea édesapja szerint bármikor visszatérhet az életükbe a metrós rémként is ismert G. Dániel (24), aki koldussorba taszította a lányt. Andrea időközben gyermeket is szült a körözött férfinak.

– Nemrégiben végre újra láthattam a kislányomat a reptéren. Nagyon sok munkánk volt abban, hogy ismét velünk lehessen – kezdte Andrea édesapja, Zsigmond. Kiderült, a szülő és gyermeke alig tudtak egymással pár szót váltani, ugyanis a reptérről az első utuk egyből a rendőrségre vezetett, ahol kérdések tucatjait zúdították Andira.

Andrea még 2016-ban ismerkedett meg a fiatal fiúval Budapaesten. A kamaszlány hamar Dániel bűvkörébe került, és bár szerettei próbálták óvni, ő mégis elszökött otthonról. Egészen Olaszországig követte szerelmét, ahol nem éppen irigylésre méltó élet várt rájuk. Az utcán éltek, leginkább koldulásból keresték meg a kenyérre valót. A párosnak azonban nem csak Andrea családja volt a nyomában, de a rendőrök és az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány is. A lányt végül megtalálták, majd egy védett házba vitték Olaszországban, nehogy bántódása essen, míg sikerül visszahozni Magyarországra. Andrea ekkor már állapotos volt. Még idén életet adott kisfiának, akivel együtt érkezett haza. A boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen, hiszen Dániel továbbra is szabadon van.

A „metrós rémként” ismert G. Dánielt még mindig keresik

– Folyamatosan kapjuk a fenyegetéseket, és bár Andikám nem akar visszamenni hozzá, még így is félek. Azt mondta, eljön majd a gyerekért – sóhajtott Zsigmond.

– Mindennap, amikor elmegyek dolgozni, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy tudjam, minden rendben van velük. Legutóbb is volt egy alkalom, amikor rövidebb ideig nem tudtam őt elérni telefonon. Megfagyott bennem a vér is, azt hittem, gond van, de szerencsére csak vaklárma volt.

Dániel volt az, aki 2016 decemberében késsel fenyegette az utasokat a négyes metrón. Jelenleg több más ügye miatt is keresik a zsaruk, többek között testi sértésért, lopásért, garázdaságért, de kábítószerrel való visszaélés miatt is felelnie kell majd.

Ezrek tűnnek el évente

Évek óta hihetetlen számú gyerek tűnik el hazánkban. 2017-ben ez a szám 15 907 volt, közülük 3117 még csak gyermekkorú volt, 2375-öt még mindig keresnek.

Forrás: Blikk

 

Hasonló hírek

Bűnügyi sarok: legfrissebb bűnügyi-, határrendészeti hírek (+videó)

Géza

Hármas karambol az M3-as autópályán

info

Fokozott ellenőrzések lesznek szombaton a főváros több kerületében

info