Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nincs meg a folytatás időpontja, mindenki egyre türelmetlenebb: ezért áll a soroksári futó nő gyilkosának ügye

Budapest — Ha egymásra tesszük a soroksári futó nő gyilkosa utáni több mint ötéves hajsza alatt keletkezett hivatalos papírokat, egy majd’ másfél méter magas irattornyot kapunk.

Ezt a több mint 10 ezer oldalt kell most végigolvasnia az ügy új bírájának. Valószínűleg a bírócserének tudható be, hogy az első, még tavaly októberi tárgyalás óta nem is jelöltek ki új napot a folytatásra.

– Védencem nagyon nehezen tudja elfogadni, hogy nem halad az ügye. Ő szeretné már, ha legalább tudná, mikor állhat megint bíróság elé, és bizonyíthatja be az ártatlanságát az emberöléssel kapcsolatban – mondta dr. Lichy József, aki R. Szilvesztert védi a gyilkossági ügyben.

Mint ismeretes, Kardosné Gyurik Krisztina (†36) 2013. szeptember 15-én az otthonából futni ment, ám nem tért haza, s a holttestét később egy rendőrkutya találta meg a házuktól pár kilométerre.

Az édesanya gyilkosát öt évig hiába keresték. 2018-ban azonban kiderült, hogy az éveket börtönben töltő R. Szilveszter DNS-e és a helyszínen rögzített anyagmaradványok között egyezés van. A hosszú ideje hajléktalanként élő férfi vallomást nem tett, ám szóban annyit elárult a nyomozóknak, hogy a gyilkosság napján a helyszínen járt, látott is egy civakodó párt, őket szétválasztotta, de senkit nem bántott. A vád szerint viszont megerőszakolta és megfojtotta a nőt, amiért életfogytiglani szabadságvesztésre ítélhetik.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Alig pár hónapja költözött össze a hidegvérrel megölt pár – Megrázó részletek derültek ki a szegedi kettős gyilkosságról

Mazsi

Lakástűzben meghalt egy ember Sátoraljaújhelyen

info

Sajnos, rendőreink annyira leterheltek, hogy néha ők is hibáznak.. Figyelmesen vezessünk, hogy mindenki hazaérjen! – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------