Image default
Fürdőhelyek

Nincs is jobb annál, amikor kinn esik az eső vagy a hó, hideg szél fúj, mi pedig benn áztatjuk magunkat egy melegvízű fürdőben..

Termálfürdők, gyógyfürdők, Magyarországon – 1. cikk, Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdő – Szeged

Mától kezdődően, minden héten pénteken bemutatunk 1-1 magyar gyógyfürdőt, ahova érdemes elmenni, pihenni, kikapcsolódni, családdal vagy barátokkal, barátnőkkel, ki hogyan szeretné!

Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdő – Szeged

Az Anna Fürdő termál szárnya 

A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, azért szolgáltatásaikat is igény szerint külön-külön, vagy ? kombinált belépőjeggyel ? egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.

Szolgáltatások

A megújult Anna Fürdő jobb szárnyában kapott helyet a termál részleg. Ez a szárny elsősorban a családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. Gyógymedencéjében az Anna-kút elismert gyógyvize segít regenerálódni a megfelelő javallatok esetén, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni. A gyógymedence mellett még számos élményelemekkel gazdagított medence, ill. gyermekmedence és úszómedence, továbbá szauna is a vendégek rendelkezésére áll.

Az Anna víz javallatok és ellenjavallatok 

Javallatok 

Bőrbetegségek: Pikkelysömör (Psoriasis) Izületi panaszokkal is járó pikkelysömör
Epeút-megbetegedések: Krónikus gyulladások
Fogászati betegségek: Konzerváló fogászat (fogtömés, gyökértömés) Fogpótlás (rögzített és kivehető) Fogíny megbetegedések


Gyomor- és nyombélpanaszok: Gyomor- és bélhurut Gyomorneurózis Gyomorsavtúltengés Krónikus gyomor- és nyombélfekély Gyomor- és bélműtét rehabilitáció
Idegrendszeri betegségek: Idegfájdalmak Ideggyulladás Kimerültség Stresszes állapot
Légzőszervi betegségek: Asztma (enyhe vagy középsúlyos) Idült orrnyálkahártyagyulladás Legutak idult hurutus megbetegedései Krónikus Bronchitis

Mozgásszervi betegségek: Kopásos jellegű ízületi betegségek Lágyrészreumatizmus Gerincbántalmak (deformitás, porckorong betegségek, lumbago, Bechterew-kór) Utókezelés (törés, sérülés utáni állapot)
Nőgyógyászati betegségek: Krónikus nőgyógyászati gyulladások
Utókezelések: Baleseti Műtéti Idegrendszeri

Ellenjavallatok 

Bármely betegség akut stádiuma
Gyulladásos megbetegedések
Lázas állapot
Fertőző bőrbetegségek
Fertőző betegségek
Epilepszia


Szív-és érrendszeri betegségek
Visszérbetegség
Inkontinencia
Bőr bármely sérülése
Terhesség
Elmebetegség

Címadatok:

Cím: 6720 Szeged, Tisza L. krt. 24
E-mail: [email protected]
Tel.: (62) 553-330
Anna fürdő gyógyászat: Tel.: (62) 553-333

 

Forrás: Hirmagazin.eu

Képek: termalportal

Hasonló hírek

Így mentheti meg a vízparti nyaralását esős időben

Géza

Budapesti fürdők..

Géza

Nagyatádi Városi Termál Strandfürdő

info