Hirmagazin.eu
Főoldal » Niedermüller: Kiszorítanám a taxisokat is, mert ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra – videó
Belföldi hírek

Niedermüller: Kiszorítanám a taxisokat is, mert ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra – videó

Autómentessé tenné Erzsébetváros belső részét a kerület DK-s polgármestere – erről beszél egy interjúban. Szerinte a dudáló autók stresszt okoznak, jobban élnének a lakók, ha több lenne a biciklis. Niedermüller Péter kiszorítaná a taxisokat is a bulinegyedből, mert – ők, vagyis a taxisok is „viszik a drogokat egyik helyről a másikra”

– hangzott el az M1 Híradójában.

Egy hónapja fogalmazta meg ezeket a gondolatokat Niedermüller Péter az ATV stúdiójában. A kormánypártok, civil szervezetek és egyházi vezetők is sorra tiltakoztak az erzsébetvárosi DK-s polgármester kijelentései ellen.

Mások Gyurcsány Ferenc egyik leghűségesebb párttársát még a közéletből is száműzték volna. Több ezren vonultak miatta utcára. Balliberális szövetségesei azonban rendre védelmükbe vették. Volt olyan is, aki beérte volna csupán egy bocsánatkéréssel.

A balliberális hangvételű 444.hu internetes portál hétfőn megjelent cikke elején jelezte: a DK alelnöke nem szívja vissza a rémisztő képződményes kijelentését, és szerinte a kerületben a botrány után is újra megválasztanák polgármesternek. Majd a cikk írója rövid előzetesében meglebegtette, hogy milyen megszorításokra készül Erzsébetvárosban Niedermüller Péter.

Például szigorúbb szabályozást vezetne be az Airbnb-lakásokra. A bulinegyedben a fiatalokat nem engedné dohányozni az utcán, az autósokat pedig akár már májustól kitiltaná a kerület szívéből.

A taxisokat is, mert szerinte ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra – legalábbis az újságírónak ezt mondta Niedermüller Péter. A sokat látott és hallott taxisokat nem lehetett zavarba hozni ezzel a kényelmetlen kérdéssel. De amikor idéztük Niedermüller Péter szó szerinti gondolatait, már más volt a reakció.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságot arról kérdezte az M1, hogy tudnak-e a Niedermüller Péter által említett erzsébetvárosi problémákról. Tett-e a polgármester feljelentést a taxis drogfutárok miatt, és ha igen kihallgatták-e, őt vagy akár a hivatal más dolgozóját?

A BRFK válaszában azt írta: 2018. októberétől összesen 20 alkalommal hajtottak végre úgynevezett új típusú komplex rendészeti és bűnügyi akciót a kerületben, amit 3-4 hetente megismételnek a Készenléti Rendőrséggel megerősítve. A taxisok kábítószerrel való visszaélése ügyében pedig sem Niedermüller Péter sem pedig az önkormányzat nem tett ezidáig feljelentést.

A címlapfotó illusztráció.

M1, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nógrádi kimondta, amit két hete még nem mert

Edit

Figyelemfelhívás! Médiánk, a Hirmagazin.eu Online Média (és a cikk szerzője), büntetőjogi felelősséget vállal az itt leírtak valódiságáért!

Géza

Szijjártó: Továbbra is magyar külpolitikát fogunk csinálni

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------