Hirmagazin.eu
Főoldal » Nicole Kidman ugyan azért válik, amiért előző férjétől
Bulvár

Nicole Kidman ugyan azért válik, amiért előző férjétől

A hírek sze­rint Keith Urban eddig re­me­kül el­tit­kolta, hogy köze volt a szci­en­to­ló­gia egy­ház­hoz. Most vi­szont ki­de­rült a titka, ami az utolsó csepp a po­hár­ban Kid­man­nél.

Az elmúlt hetekben egyre biztosabbá vált, hogy Nicole Kidman és Keith Urban házasságának vége. A páros ugyanis alig több mint száz napot töltött együtt idén, és hosszú hónapok óta nem mutatkoztak közösen a nyilvánosság előtt. A legújabb fejlemények után pedig már szinte biztosan kijelenthető, hogy a kapcsolatuknak vége.

Urbanról ugyanis kiderült, hogy pályafutása elején szcientológus volt, ám ezt eltitkolta felesége elől. Pedig Kidman köztudottan ki nem állhatja a szcientológia egyházat, hiszen a tagok megkeserítették az életét, míg Tom Cruise neje volt. Sőt a két adoptált gyereke a kult vallás miatt nem beszél vele.

Nicole Kidman ugyan azért válik, amiért előző férjétől
Fotó: www.profimedia.hu

De olyan hírek is szárnyra keltek, melyek szerint Keith ismét csatlakozni akar a szcientológusokhoz, ugyanis a magánéleti válsága miatt stabil háttérre vágyik. Az pedig egyértelműen elképzelhetetlen, hogy Nicole ebben a döntésében mellette állna. Vagyis ebből már aligha lesz békülés.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az éneklésben és a főzésben nincs pardon (+Videó)

info

Lebukott a terhes magyar énekesnő! Titkolni akarta állapotát!

Mazsi

Már csak az aláírásra várnak Jennifer Garner és Ben Affleck válási papírjai

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------