Főoldal » Nicki Minaj a rajongóitól kért segítséget ( + Videó)
Bulvár

Nicki Minaj a rajongóitól kért segítséget ( + Videó)

A világhírű rapper hölgy Twitter követőinek millióit kérte, hogy segítsenek neki esküvői helyszínt választani.

 Nicki Minaj a rajongóitól kért segítséget

Nicki Minaj a Twitter egyik legnépszerűbb személyisége és több milliós táborát egy különleges feladattal bízta meg a karácsonyi ünnepek után.

A világhírű rapper hölgy esküvőre készül és a helyszín kiválasztásában kérte a követői segítségét, egyszerűen szavazásra bocsátotta a dolgot – „RT a tengerparti esküvőhöz. Kedvenc a templomi esküvőhöz.”

A 33 éves díva 2015 eleje óta jár együtt a hip hop művész Meek Mill-lel, és bár a hölgy egy jókora gyémántot visel az ujján, nemrég még azt állította, hogy nem jegyezték el egymást. A Billboard-nak elmondta –

„Ő és én nem vagyunk jegyesek. De azt mondta, hogy három gyűrűt kapok, mielőtt elvesz feleségül.”

A kézfogóra valószínűleg azért sem került még sor, mert a leendő férjnél még benne van a pakliban, hogy visszakerül a börtönbe, amiért megsértette a próbaidejét. A decemberi interjúban Nicki azonban inkább csak a kapcsolatukról beszélt –

„Nem tudom mi lesz vele és velem. Most azt tudjuk, hogy nagyon szeretünk egymás társaságában lenni. És hajrá a többieknek is az egész világon, akik a szerelmet és a boldogságot keresik. Mindenkinek kell valaki, aki átöleli éjszakánként. Nagyon megváltoztatja az embert. Én úgy érzem, hogy egészen másak lettek az energiáim, képes vagyok az egész napot ágyban tölteni és csak ölelni őt. Van valami ebben a szerelemben.”

Forrás: noinetcafe.hu

Hasonló hírek

Betegsége miatt nehéz időszakot élt át Mádai Vivi, így érzi magát most

Mazsi

Váratlan fordulat: A magyar énekesnő mégsem megy most férjhez!

Mazsi

Tolószékben ülve kapták lencsevégre Elton Johnt!

Mazsi