Főoldal » Nézz az állatok szemébe, majd válaszd ki azt, amelyik megszólít – sok mindent megtudhatsz
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Nézz az állatok szemébe, majd válaszd ki azt, amelyik megszólít – sok mindent megtudhatsz

Tudd meg, hogy milyen állat szelleme befolyásolja mindennapjaidat.

A sámánizmus szorosan együtt működik a természet különböző elemeivel, az időjárással, különböző állatok szellemével, amelyek akár az álmok útján, akár nappal befolyásolhatják mindazok életét, akik hisznek ezekben.

Miután kiválasztottuk azt az állatot, amely a leginkább közel áll a lelkünkhöz, az adott állat energiája végig kísér életed útján.

Nézz a szemükbe ezeknek az állatoknak és válaszd ki azt, amelyik a leginkább megragad.

1. A macska

– képes meglátni az igazságot az illúziók mögött, nagyon független és figyelmes. Segítséget nyújthat olyan helyzetekben, amikor hamis információk vesznek körül. Segít megfejteni az igazságot azzal, hogy maga veszi számba a tényeket és nem mások forrásait használja.

Arra biztat, hogy ne játsszuk ki az összes kártyáinkat, hagyjunk másokat találgatni.

2. A zebra

– szereti a vad életet, elutasítja a megszelídítést, és annak ellenére, hogy más zebrákkal együtt csordában él, megőrzi saját individualitását. Néha olyan egyedek után kutat, akik hasonló gondolkodásmóddal rendelkeznek mint ő, ha idáig „remeteként” élted mindennapjaidat, akkor itt az ideje, hogy saját társaság után nézz.

3. A bagoly

– nagyon intuitív, megvan azon képessége, mellyel át tud látni másokon, és gyakran ő az a valaki, aki képes mások életét megváltoztatni. Amikor a bagoly szellemében tevékenykedünk nem árt tudatosítani az apró jelek létezését, amik változás okozhatnak az életünkben.

A nap végén gondold át, hogy milyen jeleket kaptál a nap folyamán. Néhányuk alvatlanságot okozhatnak, köszönhetően a bagoly éjjeli természeténél fogva, de ahelyett, hogy megpróbálnánk visszaaludni, inkább figyelmesen hallgassunk a bölcs bagoly tanácsait.

 

filatropikum

Hasonló hírek

A szeptember havi horoszkópból: Bak és Vízöntő

Géza

Elképesztő égi jelenség közeleg, ez az évszázad szenzációja

Mazsi

2017. Január 28-án beköszöntött a kínai újév, a Kakas éve + VIDEÓ

Edit