Főoldal > Hírek > Tudástár > Csillagászat, űrkutatás > Nézd meg te is a lezuhant repülő csészealjat a Google Earth-on! – VIDEÓ
Nézd meg te is a lezuhant repülő csészealjat a Google Earth-on! - VIDEÓ

Nézd meg te is a lezuhant repülő csészealjat a Google Earth-on! – VIDEÓ

Hirdetés

Ari­zo­nai és a Me­xikó ha­tá­rá­nál, a semmi kö­ze­pén egy ha­tal­mas, fe­kete tárgy hever, ami el­vi­leg sem­mire sem ha­son­lít. Vagy talán va­la­mire mégis….

Meglepő felvétel kering az interneten: a képkockák a Google Earth látképét mutatják Arizona és Mexikó határánál. A kietlen táj egyhangúságát csak két tárgy töri meg a képen. Az egyik egy fekete és hatalmas, egyébként semmire sem hasonlító tárgy, ami mellett mintha egy fehér furgon parkolna – mindez a semmi közepén.

Az ufóvadászok természetesen egyből egy lezuhant UFO maradványaira tippelnek, alátámasztásként pedig még azt az érvet is bevetik, hogy a megjelölt helyhez közel található a nevezetes 51-es körzet, a rejtélyes katonai bázis, amelyről évtizedek óta az a szóbeszéd járja, hogy valójában földönkívülieket és repülő szerkezeteiket vizsgálgatják.

A felvétel nem csalás, nem ámítás, a 31° 26’43″N 109° 4’30″W koordinátán magad is leellenőrizheted!

Persze, hogy valójában mi heverhet a kietlen tájon, csak a fehér furgon tulaja tudhatja… na, meg talán a földönkívüliek…

Forrás: Ripost

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: