Hirmagazin.eu
Főoldal » Nézd meg az új 50-est!
Gazdaság

Nézd meg az új 50-est!

hirmagazin_2015-09-07_065426
Ilyen csomósra átvariált 50 forintost bocsát ránk ősztől a nemzeti pénzverde. Az államháztartásért felelős államtitkár az új érme tiszteletére rendezett sajtótájékoztatón árulta el a lenti dolgokat.

Az érmét kétmillió példányban fogják gyártani, és szeptember elejétől kerül a nemzetgazdasági vérkeringésbe, mint egy kis érdekesség. Hátoldalán a csomó amúgy a nemzeti és történelmi emlékhelyek közös logóját ábrázolja, mely várhatóan felhívja sokak figyelmét a magyar kulturális javak értékére.

Ezzel az új ötvenessel ugyanúgy vehetsz chipset vagy energiaitalt, mint ahogy a kerecsensólymos példánnyal, tehát világi értékében nincs különbség, viszont a frissen vert érmének magas eszmei értéke van!

Az új pénzt a legtöbb esetben a “száguldó infláció” teszi indokolttá, ám Banai Péter Benő államtitkár szerint most nem erről van szó, hiszen a jelen gazdasági folyamatok kedveznek nekünk. Egyébként a kétmillióból pár tízezer számozott díszpéldány megvásárolható itt, és itt.

hirmagazin_2015-09-07_065451

Forrás: kezepsuli;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hat évvel ezelőtti szinten a kőolaj ára

info

Dohányosok, figyelem: jó hír érkezett!

Géza

Megjelentek az első földárverési hirdetmények

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!