Image default
Egészség - betegség

Nézd meg az arcod és tudd meg melyik testrészed beteg!

Az ókori kínai gyógyítók nem támaszkodtak kifinomult műszerekre, ahhoz, hogy a betegségeket felderítsék, inkább megtanulták hogyan lehet szinte bármilyen állapotot leolvasni az arcról.

Úgy tartották, hogy bizonyos bőrproblémák (vörösség, száraz bőr, pattanás) közvetlenül kapcsolatban állnak bizonyos szervek megbetegedéseivel. Bár ez a módszer mára elhalványodott, hajdanán nagyon fontos eszköz volt, egészségügyi problémák diagnosztizálására.

Ez egy biztonságos, non-invazív módszer, amely a pattanások arcon való megjelenésére alapoz és azáltal igyekszik felismerni az egészségügyi problémát a szervezetben.

Étrenddel és életmóddal kapcsolatos arctérképezés

Pattanás az orcán

 • dohányzás
 • gyakran piszkálod az arcod
 • baktériumok elszaporodása

Pattanás a T-vonalon

 • stressz
 • túlzott alkoholfogyasztás
 • túlzott kávéfogysztás
 • zavart keringés

Pattanás az áll és a nyak környékén

 • túlzott keményítőfogyasztás
 • Candida fertőzés
 • hormonális problémák
 • túlzott finomított cukor fogyasztás

Szervekkel kapcsolatos arctérképezés

Máj – a szemöldökök közötti terület

Ha túl sok finomított szénhidrátot tartalmazó élelmiszereket fogyasztasz, az nagy terhet ró a májadra és nem lesz ideje pihenni. Ez pattanásokhoz vezethet. A probléma megoldásához el kell kezdened egészségesen étkezni, több nyers gyümölcsöt és a zöldséget fogyasztani, és ügyelni arra, hogy több időt töltsön a friss levegőn.

Hólyag és vékonybél – homlok

Ha pattanásod van a homlokodon, akkor valószínűleg túl sok feldolgozott és zsíros ételt fogyasztasz és alacsony a rostbeviteled. Az alkoholfogyasztás és a stressz is okozhatja ezt, ami rontja az emésztést, toxikus anyagok felhalmozódását és kiszáradást eredményez. A probléma megoldásához igyál minden nap 10-12 pohár vizet, kerüld az alkoholt és a feldolgozott élelmiszereket.

Vese – szemkörnyék és szemöldök

A pattanások az arc ezen részén valószínűleg a tápanyaghiány és a kiszáradás miatt jelennek meg. A túlzott alkoholfogyasztás, a dohányzás, a rossz vérkeringés és a legyengült szív is az okok között lehet. A megoldás: a koffein és az alkohol kerülése, sok vízfogyasztás.

Tüdő – az orcák felső része

Az orca felső részén megjelenő pattanások fokozott légszennyezést jelzik. Ne tartózkodj sokat a szabad levegőn és a lehető leghamarabb mondj fel a dohányzással az állapotod javulása érdekében.

Szív – orr

Az orr közvetlenül kapcsolódik a szívhez – ha pattanás jelenik meg rajta, kerüld túl sok só fogyasztását, válts egészségesebb étrendre és kezd el rendszeresen sportolni.

Gyomor – száj és áll

A száj környékén és az állon lévő pattanások általában az alkoholfogyasztás és a zsíros és cukros ételek fogyasztása miatt jelennek meg. Kerüld el ezeket az ételeket, és iktass be néhány fermentált ételt az étrendedbe a probléma kezelésére.

Hormonok – nyak és állkapocs

Az ezeken a területeken jelentkező pattanások általában hormonális egyensúlyhiány jelei. A hormonszint szabályozása érdekében, szabályozd a só és koffein bevitelét és kezdj el egészségesebben étkezni.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Tisztítja az ereket, a húgycsöveket, az ízületeket és a bélrendszeri betegségeket! Így készítsd el a mindenre hatékony receptet!

Mazsi

A fokhagyma mellékhatások nélkül pusztítja el a rákos agysejteke

info

Fájdalomcsillapítás gombnyomásra Bárkinek, bármikor, bárhol fájhat valamije…

Mazsi