Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Népirtásért feljelentették a szegedi egyetem biológus professzorát a “gyilkos vakcinák” miatt ..

Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezetője volt az egyik szakértő, aki elkövette azt a hibát hogy Gődény Györggyel és társával leült “vitázni” az ATV Csatt című műsorában, azt a hamis látszatot keltve, hogy a vírustagadók hiteles “szak”emberek.

Mindenesetre a valóságtagadók körében Boldogkői neve ismertté vált, aminek meg is lett az eredménye.

“Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki.

Ezt írta: “Mondja el az embereknek az Igazságot vagy feljelentem Népírtásért”. A következő levelében csatolta a feljelentésére adott rendőrségi választ, hogy iktatták és igen magas szintre továbbították azt (a konkrét levelet nem oszthatom meg). Sokan fenyegettek – Hány ilyen feljelentés csücsülhet a rendőrségen vajon?” – idézte fel Facebook-bejegyzésében a kutató.

Boldogkői Zsolt elárulta, hogy a fenyegető korábban azt követelte tőle, mondja el az igazságot az embereknek vagy feljelenti őt népirtásért. A professzor azonban ennek nem tett eleget.

A biológus jelezte, hogy nem lepődött meg azon, hogy feljelentették, mert már korábban is fenyegetőztek ezzel. Egy blogon például az „egészségügyi önrendelkezési jog megsértésének bűncselekményére való felbujtással” vádolták, azonban nem tud arról, hogy valaki komolyan vette volna azt a feljelentésre buzdítást.

alfahír

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Döbbenetes felvétel a katasztrófáról: videóra vették a két hajó ütközését a Dunán – videó

Géza

Újra migránsok

Géza

Elgázoltak egy gyermeket tegnap Budapesten, Kőbányán! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------