Image default
Külföld

Németország legyőzéséről és a saría bevezetéséről beszéltek a mecsetben a muszlimok – videó

“A mecsetben erősnek éreztem magam. Az isteni hatalom és a mudzsáhedek az én oldalamon álltak, és azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot.

A mecsetben erről folyt a diskurzus, azonban a németek felé teljesen másképp fogalmaztunk. Mindez képmutatás volt.” – meséli egy kereszténységre áttért muzulmán a MEMRI TV által lefordított interjúban.

https://videa.hu/videok/hirek-politika/ex-muszlim-be-akartuk-vezetni-bevandorlas-iszlamizacio-iszlam-ojDy4S5XCnu2szm1

“A HÁBORÚ MEGTÉVESZTÉS” – Mohamed (Bukhari 4.52.268)

Hicham Nostik, aki a közösségi médiában „marokkói hitetlen” néven vált ismertté, egy 2018. augusztus 12-i internetes műsorban elmondta, hogy milyen átalakuláson ment keresztül, miután Németországba érkezett. A mecsetben, ahol élt, a mudzsáhedekkel töltött időről ezt mondja: „…vallásosabbá váltam és megismerkedtem az iszlám sötét oldalával.”

Az interjút Hamed Abdel-Samad egyiptomi-német tudós készítette vele, Hamed „Az iszlám dobozába zárva” című internetes műsorában. „Azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot” – mondta, és beszélt arról a nem muzulmán németekkel szembeni „képmutatásról”, mely kifele a „béke és szeretet retorikáját” használja.

https://videa.hu/videok/hirek-politika/egyre-sulyosabb-gond-a-dzsihad-alkotmanyvedelmi-hivatal-iszlamizacio-cz0roT9Hri1myzmf

Az ex-muszlim fenti vallomásával egybevág a német Alkotmányvédelmi Hivatal egykori elnökének beszámolója, aki szerint a német titkosszolgálatok rendkívül leterheltek, mivel már alig tudnak lépést tartani a merényleteket tervező dzsihadistákkal. Egyszerűen nincs elég kapacitásuk annyi muszlim megfigyeléséhez, akiknek “a dzsihád ideológiája van a szívében”, és “nem látnak a fejükbe”- ahogy Maassen fogalmaz. (A Nyugat védelmi szervezeteinek túlterhelése egyébként Robert Spencer szerint az ISIS kitervelt stratégiája.) Hans-Georg Maassen az M1-nek április elején adott exkluzív interjúban azt mondja, talán már ezen a nyáron újra rengeteg menekült érkezhet, köztük terroristákat csempésznek be és az elkövetkező 3 évben Németországban és Európában újabb terrortámadások lesznek. És neki talán hihetünk, hiszen a Merkel-kormány azért rúgta ki, mert igazat mondott.

vilagfigyelo

Hasonló hírek

Több mint 1300 kitiltott ember próbált visszajutni Németországba

Géza

A megtestesült gonosz: 6 évesnek hitt kislányt fogadott örökbe egy pár – majd kiderült, egy 22 éves szociopata az, aki meg akarja ölni őket

Mazsi

Terrortámadás miatt turistákat zártak a Notre Dame-ba – VIDEÓ

Mazsi