Hirmagazin.eu
Főoldal » Németország legyőzéséről és a saría bevezetéséről beszéltek a mecsetben a muszlimok – videó
Külföld

Németország legyőzéséről és a saría bevezetéséről beszéltek a mecsetben a muszlimok – videó

“A mecsetben erősnek éreztem magam. Az isteni hatalom és a mudzsáhedek az én oldalamon álltak, és azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot.

A mecsetben erről folyt a diskurzus, azonban a németek felé teljesen másképp fogalmaztunk. Mindez képmutatás volt.” – meséli egy kereszténységre áttért muzulmán a MEMRI TV által lefordított interjúban.

https://videa.hu/videok/hirek-politika/ex-muszlim-be-akartuk-vezetni-bevandorlas-iszlamizacio-iszlam-ojDy4S5XCnu2szm1

“A HÁBORÚ MEGTÉVESZTÉS” – Mohamed (Bukhari 4.52.268)

Hicham Nostik, aki a közösségi médiában „marokkói hitetlen” néven vált ismertté, egy 2018. augusztus 12-i internetes műsorban elmondta, hogy milyen átalakuláson ment keresztül, miután Németországba érkezett. A mecsetben, ahol élt, a mudzsáhedekkel töltött időről ezt mondja: „…vallásosabbá váltam és megismerkedtem az iszlám sötét oldalával.”

Az interjút Hamed Abdel-Samad egyiptomi-német tudós készítette vele, Hamed „Az iszlám dobozába zárva” című internetes műsorában. „Azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot” – mondta, és beszélt arról a nem muzulmán németekkel szembeni „képmutatásról”, mely kifele a „béke és szeretet retorikáját” használja.

https://videa.hu/videok/hirek-politika/egyre-sulyosabb-gond-a-dzsihad-alkotmanyvedelmi-hivatal-iszlamizacio-cz0roT9Hri1myzmf

Az ex-muszlim fenti vallomásával egybevág a német Alkotmányvédelmi Hivatal egykori elnökének beszámolója, aki szerint a német titkosszolgálatok rendkívül leterheltek, mivel már alig tudnak lépést tartani a merényleteket tervező dzsihadistákkal. Egyszerűen nincs elég kapacitásuk annyi muszlim megfigyeléséhez, akiknek “a dzsihád ideológiája van a szívében”, és “nem látnak a fejükbe”- ahogy Maassen fogalmaz. (A Nyugat védelmi szervezeteinek túlterhelése egyébként Robert Spencer szerint az ISIS kitervelt stratégiája.) Hans-Georg Maassen az M1-nek április elején adott exkluzív interjúban azt mondja, talán már ezen a nyáron újra rengeteg menekült érkezhet, köztük terroristákat csempésznek be és az elkövetkező 3 évben Németországban és Európában újabb terrortámadások lesznek. És neki talán hihetünk, hiszen a Merkel-kormány azért rúgta ki, mert igazat mondott.

vilagfigyelo

Hasonló hírek

Ezt állítja az amerikai titkosszolgálat Putyinról

Mazsi

Több mint 1800 áldozat Nepálban

info

Családi dráma: barátja miatt akart végezni lányával a begőzölt apa

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------