Hirmagazin.eu
Főoldal » Németország – Kegyetlen körülmények között tartják a kísérleti állatokat: a szerek hatására hányás, belső vérzés, légzési zavarok, bőrproblémák is kialakulnak, mielőtt elpusztulnak – videó (18+)
18+

Németország – Kegyetlen körülmények között tartják a kísérleti állatokat: a szerek hatására hányás, belső vérzés, légzési zavarok, bőrproblémák is kialakulnak, mielőtt elpusztulnak – videó (18+)

Kegyetlen körülmények között tartják a kísérleti majmokat: a szerek hatására az élőlények hánynak, belső vérzést szenvednek, légzési zavart, bőrproblémákat és fogyást tapasztalnak, végül pedig rendszerint elpusztulnak.

A Soko Tierschutz német állatjogi szervezet és a Cruelty Free International felvételén az látható, hogy milyen kegyetlen körülmények között tartják a kísérleti majmokat Mienenbüttel in Neu Wulmstorfban – írja a LADbible.

A mérgező tesztekbe macskákat és kutyákat is bevonnak, az állatokat rendszerint hagyják elpusztulni.

A videót a Farmakológia és Toxikológia Laboratóriumból (LPT) juttatta ki egy beépített aktivista. Friedrich Mülln, a Soko Tierschutz munkatársa szerint már 2013-ban is megpróbáltak munkát szerezni az intézményben, de végül csak 2018 decemberében sikerült. A Farmakológia és Toxikológia Laboratóriumban nemcsak német, hanem külföldi cégek számára is folytatnak kísérleteket.

Mülln hozzátette, a legrosszabb bánásmódban a majmok részesülnek. A makákók viszonylag kis méretű főemlősök, ezért gyakran használják őket állatkísérletekben.

Ugyanakkor a kutyák és a macskák is rengeteget szenvednek a létesítményben, utóbbiaknak egy nap 13 injekciót adnak be. A Cruelty Free International szerint a laboratórium dolgozói képzetlenek, az élőlényekkel pedig különösen kegyetlenül bánnak.

Az LPT egy családi intézmény, amely megrendelésre végez el toxikológiai vizsgálatokat. A tesztek során megmérgezik az állatokat, a szerek hatására az élőlények hánynak, belső vérzést szenvednek, légzési zavart, bőrproblémákat és fogyást tapasztalnak, végül pedig rendszerint elpusztulnak.

Az állatvédők azt követelik, hogy a laboratóriumot zárják be, és vizsgálják felül az európai állatkísérletek gyakorlatát. A szervezetek a rendőrséget is értesítették, az eset miatt nyomozás indult.

Csak erős idegzetűek nézzék meg a videót:

eztnezdmeg

Hasonló hírek

Saját sírját megásatják, majd kivégzik a férfit (sokkoló videó 18+)

info

Rendőreink elfogták az emberölési kísérlettel gyanúsítható elkövetőt (18+)

Géza

Baukó: Elindult a karrierem, kettőmillió-ötszázezer, és még nincs vége!”

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------