Hirmagazin.eu
Főoldal » Németország, Európa legnagyobb bordélya
Külföld

Németország, Európa legnagyobb bordélya

A “pros­ti­tu­ál­tak Al­dija” egye­sek sze­rint Né­met­or­szág, ahol vi­rág­zik a szex­tu­riz­mus, és a tör­vé­nyes ke­re­tek el­le­nére is arat­nak az em­ber­ke­res­ke­dők.

Németországot gyakran Európa legnagyobb bordélyának nevezik – ami nem véletlen, hiszen virágzik a prostitúció. Az „iparág” űzése szabályos keretek között évtizedek óta legális, de emellett sokakat kényszerítenek is arra, hogy a testüket árulják.

Németország, Európa legnagyobb bordélya

Óvó-védő, jó-rossz törvények

A jelenleg is élő törvények alapján a bejegyzett prostituáltak jogosultak egészségügyi ellátásokra, járhat nekik munkanélküli segély, majd nyugdíj is. Számukról csak becsült adatok vannak: 150-700 ezer prostituált élhet Németországban.

A szabályok alapján 18 évnél fiatalabbak nem dolgozhatnak szexmunkásként. Az aktusra nem kerülhet sor iskolák közelében, de a helyi önkormányzatok ennél több helyről is kitilthatják a munkavégző nőket. A prostituált határozza meg, hogy hol, mikor és mire kerül sor, és ezért mennyi pénzt kér – ezzel kiküszöbölték az üzletből a striciket.

A szigorú szabályozásnak – többek között a kötelező óvszer használatnak, a rendszeres orvosi vizsgálatnak és a regisztrációnak – kritikusai is vannak szép számmal, akik szerint ez a helyzet több nőt is arra késztet, hogy inkább illegálisan dolgozzon. Mások szerint pedig a törvény az embercsempészeknek ad zöld utat, hiszen bármelyik külföldi, prostitúcióra kényszerített nőre rámondhatják, hogy saját elhatározásából hivatásos szexmunkás.

A szexuális jellegű emberkereskedelem egy év alatt 5 százalékkal növekedett is. Ráadásul a román vagy a bolgár nők nem is nagyon működnek együtt a hatóságokkal, és bizonyítékokat is nehéz találni a kihasználtságukra.

Németország, Európa legnagyobb bordélya 1

Szexturizmus városban, vidéken

A legalizálásnak és a törvényes kereteknek köszönhetően a német prostituált-paradicsom rengeteg embert vonz, külföldről is. A francia határhoz közeli Saar-vidék a francia férfiak nagy kedvence, de már specializált utazási irodák is kínálnak „bordélykirándulást”, amely akár 8 napig is tarthat, mindennap más városban. Az „olcsó hús” miatt egy amerikai szexturista korábban Németországot a „prostituáltak Aldijának” nevezte.

A legnagyobb választék természetesen a fővárosban, Berlinben van, az itteni bordélyok egyik-másika még némi hírnévre is szert tett – igaz, néha rendőrségi razziáknak köszönhetően. De a látogatóknak nem is kell piros lámpás házat keresniük, hiszen az Oranienburger Straße mentén sorban állnak a kuncsaftot kereső prostituáltak.

Hamburg sem panaszkodhat, a St. Pauli negyedbe például esténként nőknek nem is tanácsos belépniük – kivéve persze, ha prostituáltak.

Az illegális, kényszerprostitúció tekintetében szintén Berlin viszi a pálmát, de Vesztfália és Hamburg is sokszor bűnözőknek ad otthont, akik elrejtik megfenyegetett áldozataikat a szabadon a testüket áruló nők közé.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megölték a párizsi merényletek egyik fő felelősét

Edit

Ez a srác feltört egy autót, ám ami ezután következett, arra ő sem számított – videó

Géza

Áttörték a kordont a menekültek a szlovén-osztrák határon (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------