Hirmagazin.eu
Időjárás

Németh Lajos: “Cudar tél vár ránk idén” – Kékestetőn már órák óta havazik – kép, videó

A reggelek már most is egyre hidegebbek, sőt, a Kékestetőn már órák óta esik a hó. Idén télre nagyon kemény fagyokat jósolnak a meteorológusok.

Már órák óta havazik a Kékestetőn és a Bükkben is. Előbbi helyen már fagypont alá csökkent a hőmérséklet és a csapadék is kellően intenzív, így kezd fehérbe borulni a vidék.

A tereptárgyakon már lepel van, de a füvön is látszik a hó nyoma, mely rövidesen vastagszik majd. Ha ez így folytatódik, estére akár 1-2 cm-es vastag hótakaró is kialakulhat.

Mindenki ezt olvassa most!

A Kékestető mellett a Bükkben is kezd úrrá lenni a fagy, így rövidesen ott is fehérbe borulhat a táj. Éjszaka néhány centiméter hó ott sem kizárt! – Írja a metkep.hu.

Élő webkamera itt:

Németh Lajos élőben jelentkezett be a Mokkába a Rudas Gyógyfürdőből, ahol elmondta, az idei tél igen kemény lesz. Úgy néz ki, a meteorológus nem tévedett, hiszen a Kékestetőn már most órák óta esik a hó.

Mindenki ezt olvassa most!

– Egy hete, tíz napja – komoly előrejelző központokból – kijött egy olyan előrejelzés, miszerint Észak-Amerikában és Európában az átlagosnál hidegebb lesz. Én jóslásokba nem bocsátkozom, de azt gondolom, abba az irányba haladunk, amikor egyre hidegebbek lesznek a nappalok – mondta a meteorológus.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ennek az időjárási változásnak most örülni lehet, de nem sokáig.. – videó

Géza

Heti időjárási előrejelzés

Géza

Borongós időnk lesz vasárnap

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------