Főoldal » Nem VV Fanni teste volt a Fertő tóban!
Bulvár

Nem VV Fanni teste volt a Fertő tóban!

Ebben a pillanatban tájékoztatta lapunkat VV Fanni édesanyjának ügyvédje, dr. Lichy József a Fertő tóban talált holttest kapcsán.

Frissítés: megérkezett a várva várt DNS vizsgálat eredménye: nem Fannit találták meg a tóban.

– Sikerült beszélnem a rendőrséggel, és elmondták, tegnap kint jártak a helyszínen, hogy személyesen is információt gyűjtsenek arról, Novozánszki Fanni holtteste került-e elő a tóból. A DNS-vizsgálat még nem készült el, de így is 90%-os bizonyossággal tudják, hogy nem az egykori Való Világ-szereplő maradványait találták meg. Ezt többek között arra alapozzák, hogy sem az életkora, sem a testmagassága nem egyezik meg Fanniéval – közölte az ügyvéd.

Fanni édesanyja napok óta rettegve várta, hogy kiderüljön, a lányát találták-e meg.

– Bevallom, megkönnyebbültem, amikor az ügyvéd úr közölte, hogy nem Fanni az. Pokoli lett volna szembenézni azzal, hogy a lányom élete így ért véget. Így viszont marad nekem továbbra is a bizonytalanság, ami lassan teljesen tönkretesz – sírta el magát Novozánszki Katalin.

Ahogy korábban a Blikk is beszámolt róla, pénteken délután egy emberi törzset találtak a Fertő tó osztrák oldalán. A holttesthez tartozó fej még aznap este előkerült, néhány nappal később pedig két, kézfej nélküli kart, egy lábszárat és egy combot is találtak. Annyit megállapítottak, hogy a maradványok egy nőhöz tartoznak. Felmerült, hogy esetleg a hónapok óta eltűnt VV Fanni holtteste került elő, ezt azonban az ügyvéd tájékoztatása, illetve az azóta megérkezett DNS-vizsgálati eredmény cáfolja.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Óriási hír jött Radics Gigiről, éppen a szombaton esedékes születésnapján történik meg vele a csoda!

Mazsi

Egy nagyon szomorú történet: A hármasikrek, akiket egy embertelen kísérlet miatt választottak szét (OLvasd el és nézd meg!)

Géza

Újra összeáll a SpiceGirls!

info