Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem VV Fanni teste volt a Fertő tóban!
Bulvár

Nem VV Fanni teste volt a Fertő tóban!

Ebben a pillanatban tájékoztatta lapunkat VV Fanni édesanyjának ügyvédje, dr. Lichy József a Fertő tóban talált holttest kapcsán.

Frissítés: megérkezett a várva várt DNS vizsgálat eredménye: nem Fannit találták meg a tóban.

– Sikerült beszélnem a rendőrséggel, és elmondták, tegnap kint jártak a helyszínen, hogy személyesen is információt gyűjtsenek arról, Novozánszki Fanni holtteste került-e elő a tóból. A DNS-vizsgálat még nem készült el, de így is 90%-os bizonyossággal tudják, hogy nem az egykori Való Világ-szereplő maradványait találták meg. Ezt többek között arra alapozzák, hogy sem az életkora, sem a testmagassága nem egyezik meg Fanniéval – közölte az ügyvéd.

Fanni édesanyja napok óta rettegve várta, hogy kiderüljön, a lányát találták-e meg.

– Bevallom, megkönnyebbültem, amikor az ügyvéd úr közölte, hogy nem Fanni az. Pokoli lett volna szembenézni azzal, hogy a lányom élete így ért véget. Így viszont marad nekem továbbra is a bizonytalanság, ami lassan teljesen tönkretesz – sírta el magát Novozánszki Katalin.

Ahogy korábban a Blikk is beszámolt róla, pénteken délután egy emberi törzset találtak a Fertő tó osztrák oldalán. A holttesthez tartozó fej még aznap este előkerült, néhány nappal később pedig két, kézfej nélküli kart, egy lábszárat és egy combot is találtak. Annyit megállapítottak, hogy a maradványok egy nőhöz tartoznak. Felmerült, hogy esetleg a hónapok óta eltűnt VV Fanni holtteste került elő, ezt azonban az ügyvéd tájékoztatása, illetve az azóta megérkezett DNS-vizsgálati eredmény cáfolja.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Zimány Linda újrakezdené Kedves Ferenccel

Mazsi

Tö­meg­hisz­té­ria tört ki Kor­dáék kon­cert­jén, örjöngő tömeg várta őket! Oszd meg!

Géza

Nem volt szerencséje, felkapta a szél a ruháját – azonnal lefotózták

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------