Főoldal » Nem várt pénz érkezhet hamarosan a bankszámlákra!
Gazdaság

Nem várt pénz érkezhet hamarosan a bankszámlákra!

Az eredetileg ingyenesnek mondott bankszámlákat a Kúria egy határozata alapján nem lehet fizetőssé tenni, ha mégis, úgy most visszajár a díj.

Nem várt pénz érkezhet hamarosan a bankszámlákra!

Emiatt eddig 4 milliárd ütötte a számlatulajdonosok markát és további pénzfolyam jöhet.-írja a hvg.hu

A jegybank pert indított minden olyan bank ellen akik, a bankszámla, bankkártya és egyéb díjakat jogsértően módosították és nagyon jó hír, hogy sorra nyeri is meg a pereket a magyar jegybank! A jó hír, hogy minden hitelintézetnek vissza kell fizetni a jogtalanul beszedett pénzeket a lakosságnak!

Még nagyon sok ügy van folyamatban és ha így halad tovább az ítélethirdetés, akkor rengeteg banki ügyfél számíthat pénzvisszatérítésre egyenesen a bankszámlájára.

Körülbelül másfél hónap kell még ahhoz, hogy lezárják ezeket az ügyeket, utána pedig jöhet a pénzvisszatérítés az ügyfelek bankszámláira!Ezek az ítéletek mind, egy a Kúria által hozott határozaton alapulnak, mely szerint, tulajdonképpen azt mondta ki, hogy az eredetileg ingyenesnek meghirdetett számladíjak nem válhatnak fizetőssé.

Eddig a napig már 995 ezer ember kapott pénzvisszatérítést, melynek összege majdnem elérte a 4 milliárd forint, de az előzetes számolások alapján még közel 6 milliárd forint lehet az a pénz, ami visszajár az ügyfeleknek.

 

forrás:

Hasonló hírek

Több mint tíz százalékos béremelés is lehet a kiskereskedelemben

Géza

Jól jegyezd meg ezt a napot: 2017. november 6.

Géza

Egyre többen jelentik fel az otthoni illegális üzleteket

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------