Főoldal » Nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyében!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyében!

Ha­ma­ro­san át­tö­rés vár­ható a trom­bi­ta­mű­vész ügyé­ben, mi­u­tán ki­de­rült: egy újabb ügy­vé­det bí­zott meg a vé­del­mé­vel.

Újabb fordulat a Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett nyomozások ügyében: a trombitaművész egy újabb ügyvédet bízott meg a védelmével, ami azt is jelentheti, hogy

akár a családjával is karácsonyozhat Lajcsi!

Az eddigi két ügyvéd, dr. Szilágyi Roland és dr. Berényi András a Bors megkeresésére egy közös közleményben reagált, és adott megerősítést.

Galambos Lajos (…) dr. Fröhlich Krisztián ügyvéden keresztül kiadott közleményére reagálva, miszerint új vezető védőt bízott meg dr. Szilágyi Roland helyett, tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy a védelem struktúrájának változása miatt a jövőben sem dr. Szilágyi Roland, sem dr. Berényi András semmilyen kommunikációt nem kíván folytatni Galambos Lajos bármely ügyében a sajtó munkatársaival

– írják az ügyvédek.

Nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyében!

Lagzi Lajcsi akár otthon is karácsonyozhat (Fotó: MTI)

Nem véletlen, hogy a fent említett védők ezentúl nem nyilatkoznak majd Lajcsi ügyével kapcsolatban, a Bors forrásai szerint ugyanis az ügyészég egyikőjükkel szemben kizárási indítvánnyal élt. Hogy miért? Dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi új ügyvédje pedig jó hírekkel szolgált az üggyel kapcsolatban:

Bizakodó vagyok! Én szerintem áttörés várható az ügyben rövidesen

– mondta a Borsnak dr. Fröhlich Krisztián, aki a kérdésre, hogy karácsonyra otthon lehet-e a mulatós zene királya, röviden reagált:

dolgozunk rajta!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Lénárd kiszagolta (Olvasóink nevében is gratulálunk Lénárdnak és a KR NNI munkatársainak a fogáshoz! Hirmagazin.eu)

Géza

Lezuhant egy siklóernyős Iszkaszentgyörgynél

Géza

„Drogos bátyámtól él rettegésben a családom” – Anett kétségbeesetten könyörög segítségért, a helyzetük teljesen kilátástalan – Megrázó fotók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------