Főoldal » Nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyében!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyében!

Ha­ma­ro­san át­tö­rés vár­ható a trom­bi­ta­mű­vész ügyé­ben, mi­u­tán ki­de­rült: egy újabb ügy­vé­det bí­zott meg a vé­del­mé­vel.

Újabb fordulat a Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett nyomozások ügyében: a trombitaművész egy újabb ügyvédet bízott meg a védelmével, ami azt is jelentheti, hogy

akár a családjával is karácsonyozhat Lajcsi!

Az eddigi két ügyvéd, dr. Szilágyi Roland és dr. Berényi András a Bors megkeresésére egy közös közleményben reagált, és adott megerősítést.

Galambos Lajos (…) dr. Fröhlich Krisztián ügyvéden keresztül kiadott közleményére reagálva, miszerint új vezető védőt bízott meg dr. Szilágyi Roland helyett, tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy a védelem struktúrájának változása miatt a jövőben sem dr. Szilágyi Roland, sem dr. Berényi András semmilyen kommunikációt nem kíván folytatni Galambos Lajos bármely ügyében a sajtó munkatársaival

– írják az ügyvédek.

Nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyében!

Lagzi Lajcsi akár otthon is karácsonyozhat (Fotó: MTI)

Nem véletlen, hogy a fent említett védők ezentúl nem nyilatkoznak majd Lajcsi ügyével kapcsolatban, a Bors forrásai szerint ugyanis az ügyészég egyikőjükkel szemben kizárási indítvánnyal élt. Hogy miért? Dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi új ügyvédje pedig jó hírekkel szolgált az üggyel kapcsolatban:

Bizakodó vagyok! Én szerintem áttörés várható az ügyben rövidesen

– mondta a Borsnak dr. Fröhlich Krisztián, aki a kérdésre, hogy karácsonyra otthon lehet-e a mulatós zene királya, röviden reagált:

dolgozunk rajta!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Döbbenetes fejlemény: halottaskocsin vitték VV Fanni holttestét a krematóriumba?

Mazsi

Halálos baleset történt Budapesten ma hajnalban – Sokkoló helyszíni fotók érkeztek

Géza

Brutális támadás: diáktársai előtt vertek össze és aláztak meg egy tinilányt Hatvanban

Géza