Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem várt fordulat hozott új nyomot Maddie ügyében..
Külföld

Nem várt fordulat hozott új nyomot Maddie ügyében..

Dokumentum filmet forgatnak Madeleine McCann eltűnéséről. A forgatás során egy új bizonyíték is felbukkant.

Madeleine McCann eltűnését vizsgáló új televíziós dokumentumfilmből kiderülhet, hogy a jelenlegi fő gyanúsított, Christian B. nem volt érintett az ügyben.

A Channel 5 egy háromrészes sorozatot sugároz, amely az új nyomra összpontosít, ami két oroszra utal, akik 2007-ben elvihették Madeleine McCannt szülei hotel szobájából.

 

Fotó: Twitter

A dokumentumfilmet ráadásul egy volt rendőrnyomozó vezeti, és a hírek szerint új tanúkkal beszélget. Egy portugál forrás szerint: „Az új információk arra utalnak, hogy két orosz állhat a kislány elrablásának háttérében.”

Ezt erősíti meg Christian B. levele is, amiben erősen kritizálta a német ügyészséget, az ellene felhozott vádak miatt – írja a Bors.

A kis Maddie ügye már évek óta húzódik, ezért a hónap elején a rendőrség 350 000 fontot (kb. 148.043.505 forint) kapott, hogy megpróbálják végre lezárni az ügyet és megtalálják a felelőst.

A Grange-művelet egyébként 2011-es elindítása óta 12,5 millió fontjába (kb. 5.288.125.000 forint) került az adófizetőknek, és Cressida Dick, a Met rendőrfőnöke szerint a keresése addig folytatódik, amíg „nincs mit tenni”.

ripost, bors

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nem jó ellenséggel küzd a NATO

Mazsi

Halálos fertőzéseket okozott a román juhsajt! Riadóztat az EU

Mazsi

Végignézte édesanyja és kistestvére halálát a kétéves gyermek!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!