Image default
Bulvár

Nem valósulhat meg a végakarata? Hiába fizette ki előre a temetését Terry Black

Terry Black édesanyjával közösen szeretett volna együtt nyugodni, a kifizetett temetését azonban egy papír sem igazolja.

Ugyan még élete során eltervezte és ki is fizette a temetését, most úgy tűnik, még sincs rendezve az előadóművész végakarata. Terry tavaly nyáron adott interjút a Kiskegyednek, ebben arról beszélt, elhamvasztott édesanyjával közösen szeretne nyugodni halála után,.

„Úgy intéztem a temetésemet, hogy az édesanyámmal együtt temessenek. Pontosabban az övével együtt szórják majd szét az én hamvaimat is. Anno azért vásároltam dupla urnát, hogy a vízsugárral szépen együtt mossanak be minket a földbe. Így legalább örökre együtt maradhatunk.”

Ennek ellenére Terry közeli barátja, Árvai Mónika szerint erről semmilyen irat nem maradt fent, ráadásul amíg fia, Dani nagykorú nem lesz, nem is dönthetnek a holttest sorsáról.

„Hallottam róla, hogy állítólag felkereste a Mező Imre úti sírkertet, és ott el is rendezte előre a számlát, hogy a gyerekeknek ez ne kerüljön pénzbe, de erről nincs se egy papír, egy számla….” – idézte az AcNewsnak intézett szavait a Színes Ász.

„Természetesen szeretnék, szeretnénk megvalósítani Terry végakaratát, hogy Magyarországon temessék el.”

Egyelőre azonban még a hamvasztás is várat magára, addig a test őrzésének napidíját kell fizetnie családjának, nem is beszélve az urna hivatalos úton való hazaszállításáról, amely 1 millió forint körüli összeget jelent. Ha nem sikerül megszerezni a szükséges pénzt, valószínűleg a müncheni önkormányzat intézkedik szociális temetés formájában.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Kukkants be te is Csisztu Zsuzsa mindennapjaiba!

info

Megszületett a trónörökös, Király Viktor büszkén pózol a csöppséggel

Mazsi

Sokkot kapott a férj, mikor az esküvő másnapján smink nélkül látta meg az arát

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------