Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem valósulhat meg a végakarata? Hiába fizette ki előre a temetését Terry Black
Bulvár

Nem valósulhat meg a végakarata? Hiába fizette ki előre a temetését Terry Black

Terry Black édesanyjával közösen szeretett volna együtt nyugodni, a kifizetett temetését azonban egy papír sem igazolja.

Ugyan még élete során eltervezte és ki is fizette a temetését, most úgy tűnik, még sincs rendezve az előadóművész végakarata. Terry tavaly nyáron adott interjút a Kiskegyednek, ebben arról beszélt, elhamvasztott édesanyjával közösen szeretne nyugodni halála után,.

„Úgy intéztem a temetésemet, hogy az édesanyámmal együtt temessenek. Pontosabban az övével együtt szórják majd szét az én hamvaimat is. Anno azért vásároltam dupla urnát, hogy a vízsugárral szépen együtt mossanak be minket a földbe. Így legalább örökre együtt maradhatunk.”

Ennek ellenére Terry közeli barátja, Árvai Mónika szerint erről semmilyen irat nem maradt fent, ráadásul amíg fia, Dani nagykorú nem lesz, nem is dönthetnek a holttest sorsáról.

„Hallottam róla, hogy állítólag felkereste a Mező Imre úti sírkertet, és ott el is rendezte előre a számlát, hogy a gyerekeknek ez ne kerüljön pénzbe, de erről nincs se egy papír, egy számla….” – idézte az AcNewsnak intézett szavait a Színes Ász.

„Természetesen szeretnék, szeretnénk megvalósítani Terry végakaratát, hogy Magyarországon temessék el.”

Egyelőre azonban még a hamvasztás is várat magára, addig a test őrzésének napidíját kell fizetnie családjának, nem is beszélve az urna hivatalos úton való hazaszállításáról, amely 1 millió forint körüli összeget jelent. Ha nem sikerül megszerezni a szükséges pénzt, valószínűleg a müncheni önkormányzat intézkedik szociális temetés formájában.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Hosszú Katinka keményen beszólt a sajtónak

Géza

Azóta is nyugtatókon él – Erre készül Andy Vajna halálának évfordulóján Vajna Tímea

Mazsi

Mindig meztelenül bújok a takaró alá – vallotta be a topmodell + VIDEÓ!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------