Image default
Bulvár

“Nem vagyok jól” – Megszólalt horrorbalesete után Delhusa Gjon

Továbbra is kínzó fájdalmak gyötrik Delhusa Gjont rettenetes balesete után, amely során lezuhant egy balatoni jachtról, a betonra esett, majd azonnal elájult.

A Nika si perimeno énekesét a balesetet követő napon rohammentővel szállították a veszprémi kórházba, ahol megállapították, hogy elrepedt egy bordája. A baleset egy hete történt, de szerencsére hazaengedték a kórház sürgősségi osztályáról, így már újra budapesti otthonában lehet. Az énekes a Ripostnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy továbbra sincs jól, az erős fájdalomcsillapítók nélkül az állandó fájdalmak pokollá teszik mindennapjait.

“Nem fogom szépíteni a dolgot, nem vagyok jól. Az elrepedt bordám nagyon sok mindenben akadályoz, és persze pokolian fáj. Főleg ha tüsszentenem vagy csuklanom kell, akkor különösen rossz” – mondta.

A kínok ellenére a sztár próbál optimistán tekinteni a helyzetére, ezért hozzáfűzte:

“Persze ez nem egy halálos betegség, nem akarom túldramatizálni a helyzetet. Tudom, hogy majd elmúlik, csak türelmesnek kell lennem. Mindennek ellenére szerencsésnek érzem magam, hiszen sokkal rosszabbul is járhattam volna”.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Cuki képeket posztolt kisfiáról Szinetár Dóra

Géza

Várkonyi Andinak elege lett, eddig bírta!

Mazsi

Itt a vége, dön­tött a bí­ró­ság Nótár Mary ügyé­ben

Géza