Főoldal > Hírek > Tudástár > Technika, kommunikáció > Nem ufók – Újra Magyarországot járják a Google autói
Ez tetszeni fog mindenkinek - látványos, időutazós funkció a Google-tól. Kép: 24.hu

Nem ufók – Újra Magyarországot járják a Google autói

Hirdetés

A techóriás autói szerdától újra járják Magyarországot, hogy a Street View, azaz az utcakép funkcióit frissítsék – közölte a Google az MTI-vel szerdán. Az alkalmazás 2013 óta működik Magyarországon, azóta többször frissítették.

Ez tetszeni fog mindenkinek – látványos, időutazós funkció a Google-tól.
Kép: 24.hu

Az autók szerdán indultak el, hogy a korábban kihagyott régiókról fényképeket gyűjtsenek, illetve a meglévő felvételeket frissítsék. A honlapon közzétett tervek szerint május-júniusban Miskolc, Debrecen, Szeged, Budapest, Székesfehérvár, Győr, és Pécs környékét járják be.

Az utcakép a Google-térkép szolgáltatása, amely már több mint 80 országban készült. A 360 fokban készített felvételek egy panorámakép-rendszert hoznak létre, amely virtuális valósággá összeállva bejárhatóvá teszi az adott környéket. A szolgáltatás a Google Earth és a Google-térkép mobil verziójában is elérhető.

Google ranking factors. Google világvezető.
Kép: Wordapp

Közölték, hogy a Google kiemelt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, az utcaképfunkció elkészítésekor. A képek közzétételét megelőzően az összes felismerhető arcot és rendszámot automatikusan elhomályosítják. A felvételek közzétételét követően is van lehetőség a további részletek elhomályosítására, a „hiba bejelentése” gombra kattintva.

Forrás: MTI

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: