Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem tudtak tőle elköszönni – Megszólaltak a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó szülei: „Már nem leszünk olyan emberek, mint voltunk”
Sporthirek

Nem tudtak tőle elköszönni – Megszólaltak a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó szülei: „Már nem leszünk olyan emberek, mint voltunk”

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, mérkőzés közben lett rosszul, majd néhány órával később elhunyt a tiszavasvári megye kettes focicsapat kapitánya, Lajos Tamás.

Tamás mindössze 30 éves volt. Édesapja végig a lelátón ült, így azt is látta, amikor fia a második félidőben cserét kért. A mérkőzés után a játékos rosszul lett: hányt, szorított a mellkasa. Egy barátja azonnal az ügyeletre vitte, ám a férfin a kiérkező mentősök sem tudtak segíteni. Az RTL híradójában megszólalt Tamás édesapja, édesanyja és a Tiszavasvári SE elnöke is.

https://www.facebook.com/tselabdarugas/photos/a.421173068488427/434880013784399/?type=3

– Lesétált, végig kísértem a szememmel,a míg odaért a kispadhoz, semmi különöset nem láttam, csak hogy sántít. Leült a kispadra, láttam, hogy és nézte a meccset – mondta a megtört férfi.

A meccs után a csapattársakkal beszélgetett majd újra rosszul lett. Hányt és szorított a mellkasa, így az egyik barátja az ügyeletre sietett vele. Amikor a szülei odaértek, a fiukat éppen újraélesztették.

– Még mindig bíztunk. Mit áldozzunk fel? – tette fel a kérdést a gyászoló apa.

A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni /Fotó: Facebook

Már nem tudtak tőle elköszönni. Közben megérkeztek a mentők, de nem segíthettek: valószínűleg egy szívroham végzett vele. A 30 éves sportoló rendkívül sokoldalú volt: a foci mellett színészkedett, rendszerinformatikus és vegyésztechnikus is volt. Segítőkész, barátságos, kedves embernek jellemezték.

– Annyira nagy fájdalom. Csodálatos volt. Ő egy csoda volt, az én csodálatos gyermekem, akit mindenki szeretett – mondta az RTL híradójának a könnyeivel küzdő édesanya.

A gyászoló asszony a fia pólóját szorongatta a pálya szélén, ezt állítva, a tragédia az egész család életét megváltoztatja:

– Valahogy túl kell élnünk, nem tudom, hogy hogyan… Nem tudok mondani semmit, mert az én szívem is kiszakad a helyéről. Csak végig kell csinálni, hogy eltemessem, de már nem leszünk olyan emberek mint voltunk.

– A csapat egyszerűen nem tud pályára lépni, olyan állapotban vannak. A fiúkkal holnap este találkozunk itt, a pályán, ahol együtt emlékezünk Tomikára… – mondta Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

A 30 éves csapatkapitány temetése pénteken lesz.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Dráma a szigeten, könnyes búcsú az aranyálmoktól

Mazsi

Yondi: Amikor az asszony navigál!

Edit

Be kell osztani az előnyünket

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------