Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem tudta az angliai muszlim, hogy 11 éves lánnyal nem feküdhet le!
Külföld

Nem tudta az angliai muszlim, hogy 11 éves lánnyal nem feküdhet le!

11 éves lánnyal akart lefeküdni egy 24 éves ománi férfi Angliában. Hazaa Said (képünkön) a kisiskolás adataira egy közösségi oldalon talált rá, majd bombázni kezdte üzenetekkel.- írja a Blikk

Nem tudta az angliai muszlim, hogy 11 éves lánnyal nem feküdhet le

Az Amanda néven szereplő felhasználó pedig válaszolt is. Elárulta, hogy ő még csak 11 éves. De Said erre azt írta neki: a kor nála nem számít, ne aggódjon! Némi kedvcsináló gyanánt le is fotózta a férfiasságát és egyik üzenetéhez mellékelte a hímtagról készült képet. Amanda nem esett kétségbe, megismételte, hogy ő még kiskorú. Egyből jött is a válasz: Sebaj, ettől még lefeküdnék veled! Said még ezen a ponton sem vette észre, hogy a lány kitérő válaszai korát meghazudtoló érettségről tanúskodnak. S mindez nem is volt véletlen, hiszen Amanda neve alatt egy pedofilok leleplezésére szakosodott gyermekvédő csoport tagjai írtak.

A férfi bíróság elé került, próbálkozásáért két évet kapott. Azzal mentegetőzött, hogy nem tudta, hogy Angliában nem szabad gyermekkorúakkal szexuális kapcsolatot létesíteni. Mert Ománban lehet, és ott ezzel nincs is semmi gondja a törvénynek – írta a brit Metro.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Morvai Krisztina a brüsszeli fafejeknek mesél a kacsalábon forgó palotáról… (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Atompánik Amerikában

Mazsi

Vérfürdő Moszulban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!