Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem tudni, megint mit akar a Samsung a gyulladós telefonjával
Technika, kommunikáció

Nem tudni, megint mit akar a Samsung a gyulladós telefonjával

forrás: hirado.hu

Először leállították a készülék gyártását és árusítását is, aztán most szoftverfrissítést adnak ki rá.

Vélhetően nincs ember a világon, aki ne hallott, olvasott volna a Samsung Galaxy Note7-esek robbanásairól. A csúcskészülék gyulladt már ki töltés közben, míg a család aludt, nadrágzsebben, gyerek kezében és így tovább.

A legtöbb légitársaság tiltja még repülőüzemmódban is a használatát: a hirado.hu munkatársa tapasztalta, hogy a pedáns Lufthansa járatokon például nem csak elmondják, hogy ne kapcsolják be a Note7-et, hanem a stewardessek egyenként végigjárva a gépet, a repülés idejére begyűjtik az utasoktól.

Nem tudni, megint mit akar a Samsung a gyulladós telefonjával
Dee Decasa Hawain élő nő mutatja cserekészülékként kapott Samsung Galaxy Note 7 okostelefonját. (MTI/AP/Audrey McAvoy)

Miután világszerte leállította a típus forgalmazását a koreai cég, október 15-én Magyarországon is úgy döntött, idézzük:

„…a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését felfüggesztjük, és a készülékek gyártását leállítjuk. Minden tulajdonost arra kértünk, hogy készülékét ne használja tovább, mentse adatait, kapcsolja ki a telefont, és éljen a Samsung által biztosított (…) ajánlatok egyikével.”

Ma, október 26-án körlevelet küldtek ki, hogy „… a Samsung szoftverfrissítést ad ki a Galaxy Note7 készülékekhez Európában. Az új frissítéssel legfeljebb 60 százalékig tölthető fel a készülék.”

Mivel „a Samsung számára felhasználói biztonsága a legfontosabb, a szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja”.

A gyártó közlése szerint a szoftverfrissítés célja, hogy csökkentsék a még a Note 7-esüket vissza nem küldött felhasználókat fenyegető kockázatot.

A Note7-es tulajdonosok érdekét leginkább az szolgálja, ha be sem kapcsolják azt, hanem a legsürgősebben visszaviszik a vásárlás helyére.

Vagy egy másik Samsung okostelefont kapnak, vagy a pénzüket.

 

Hasonló hírek

Csak dohányosoknak: szívjon okostelefont

Edit

Figyelem! Egy hazai filmnéző oldal visszaél felhasználóinak a számítógépével! Osztd meg, míg nem késő!

Géza

Drónhajítógépet terveztek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------