Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem tudja eltemetni a feleségét az a férfi, akinek a párját a Róbert Károly körúton ütötték el – Ezt kéri a gázolótól a megtört családapa
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nem tudja eltemetni a feleségét az a férfi, akinek a párját a Róbert Károly körúton ütötték el – Ezt kéri a gázolótól a megtört családapa

A temetés fél millió forintba kerülne, amit a gyászoló családapa nem tud megfizetni.

A 42 éves nőt február 6-án ütötték el a Róbert Károly körúton, rendőrségi információk szerint a nő a piroson sétált át, s nem vette észre az érkező kocsit, ami elütötte őt.

Varga Jánost, az elgázolt nő férjét éjszaka ébresztették a rendőrök azzal, hogy a felesége meghalt. „Döbbenetemben leültem, aztán csak néztem a gyerekeimet. A gyerekeim kérdezték meg, hogy anya meghalt vagy baleset? És nem tudtam nekik mit mondani, csak ültem döbbenten” – nyilatkozta a férj sírva a TV2 Tényeknek.

A férfi azt is elmondta, hogy a tragédia napján nem beszélt a feleségével. “Kórházba tartott, vagy kórházban volt. Én az aznapról semmit nem tudok, nem hívott, és ezért állok olyan értetlenül az egész mellett, mert most, hogy ez a kihallgatás történt, átadták a személyes dolgait, de nem volt benne a telefonja. És nem tudom ezt mire vélni.”

Hozzátette: felesége temetése több mint félmillió forintba kerülne, amit ő nem tud kifizetni. A férfinak most egyedül kell nevelnie három gyermekét, így sehogy sem tudja megtakarítani az összeget.

A férfi szeretné, ha a gázoló megkeresné őt. A közösségi oldalon a következőt írta: „Azt szeretném kérni, hogy aki tette és elgázolta a gyermekeim anyját, az segítsen eltemetni a feleségem.”

A videó itt érhető el!

 

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Hasonló hírek

Árokba hajtott egy autó az M5-ösön

info

Borzalom! Emberfejet találtak Vácon!

Mazsi

Földdel megtöltött kartondobozokat adott el cigarettaként két szabolcsi férfi

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------