Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem titkolóznak tovább: kollégájába szeretett bele a magyar színésznő
Bulvár

Nem titkolóznak tovább: kollégájába szeretett bele a magyar színésznő

Volt férje halála után fél évvel, egy közös munka során talált rá a szerelem Létay Dórára.

Ismét boldog Létay Dóra, aki négy évvel ezelőtt vált külön gyermeke édesapjától, Józsa Imrétől. A színész 2016 októberi halála ennek ellenére mélységesen megrendítette őt, és nem tudta, hogy valaha képes lesz-e az újrakezdésre.

Tavaly nyáron aztán a színésznő úgy döntött, ideje felfrissítenie énektudását, ezért tanár után nézett, és Éliás Gyulára esett a választása. Az énekórák után egyre többet és hosszabban beszélgettek, lassan alakult ki közöttük a szerelem.

“Volt valami sorsszerű a találkozásunkban. Nem sokkal azután történt, hogy a feleségemmel, több próbálkozás után végérvényesen úgy döntöttünk: külön utakon folytatjuk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindössze három hét egyedüllét után egy komoly kapcsolatban találom magam” – mondta el a Best magazinnak Éliás.

A pár együtt tervezi a jövőt, de úgy döntöttek, egyelőre nem kapkodnak el semmit, és örömmel vették tudomásul, hogy a gyermekeik is megszerették egymást.

“A fiaim kilenc és tizenkét évesek, és amint meglátták a pici Lucát, versengeni kezdtek a kegyeiért, babusgatják, kényeztetik és hihetetlenül lovagiasak vele.”

Úgy érzik, mindkettőjük számára előny, hogy művészek, így sokkal jobban megértik egymást, és rajonganak egymás munkájáért. Dalok a szerelemről címmel közös előadói estet terveznek, hogy mindenki megtudja, negyven felett is van esély az újrakezdésre.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Levideózták Tom Hankst, amint Budapest belvárosában sétálgatott! + Videó!

Mazsi

Koholák Alexa könnyek között vallott a nőről, akivel együtt élnek férjével – VIDEÓ

Mazsi

Így halt meg a legszebb magyar lány!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------