Főoldal » Nem találja ki, hogyan köszöntötte a férje Demcsák Zsuzsát a születésnapján – egy jó hírt is megosztott a műsorvezető
Bulvár

Nem találja ki, hogyan köszöntötte a férje Demcsák Zsuzsát a születésnapján – egy jó hírt is megosztott a műsorvezető

Az európai szokások szerint köszöntötte születésnapján férje Demcsák Zsuzsát, aki ettől nagyon meghatódott.

Valósággal kivirágzott férje mellett Demcsák Zsuzsa! Minden alkalommal, amikor kapcsolatáról beszél és látjuk a közösségi médiában megosztott fotóit, szemmel látható, hogy sugárzik a boldogságtól az egykori műsorvezető. Szerdai születésnapján kedvese európai szokásoknak megfelelően köszöntötte fel.

“Virágcsokorral kedveskedett, rögtön reggel az ágyba kaptam. Rettenetesen meghatott, főleg, hogy az ő kultúrájukban másképp ünneplik ezeket a családi eseményeket. A gyerekeim idén írtak nekem egy személyes kis történetet, ami elképesztően kedves gesztus volt tőlük. Nálunk ez az ajándékozás egy formája, vagy írunk, vagy olvasunk egymásnak az ünnepeken” – mondta Demcsák a Borsnak, aki azt is elárulta, tulajdonképpen egy hajszálon múlt, hogy így alakult az élete és részt vett az Ázsia Expressz második évadában.

“Az a vicces, hogy az elején kétkedve vágtam bele a műsorba. Inkább Kandász Andi volt az, aki ki akart szakadni a hétköznapokból, és végül úgy döntöttem, vele tartok” – mondta a sorsfordító utazásról Demcsák, aki állítja, az első részekben még nem találta a helyét, aztán viszont “megérkezett a játékba”.

Mint korábban megírtuk, Demcsák komoly betegséggel küzd, súlyos pajzsmirigy-alulműködése van, a Hashimoto-kór pedig bár nem gyógyítható, de gyógyszeres terápiával tünetmentessé tehető. Most azonban jó hírrel szolgált: sikerült beállítani a gyógyszeres kezelését.

“A műsor idején még volt rajtam súlyfelesleg a pajzsmirigybetegségem miatt. Mostanra sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, így visszanyertem a régi alakomat. Elképesztő örömmel tölt el, nem igazán szeretem visszanézni a régebbi képeimet.”

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-Archívum

Hasonló hírek

Ashton Kutcher sosem titkolta érzéseit nevelt lányával kapcsolatban

info

Zimány Linda vallomása: Nem vagyunk együtt Ferivel

Mazsi

Szex közben olyat kiáltott, hogy kiment hozzá a terrorelhárítás

Mazsi