Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem tagad tovább: Karda Bea bevallotta nagy titkát!
Bulvár

Nem tagad tovább: Karda Bea bevallotta nagy titkát!

Az éne­kesnő eddig ta­gadta, hogy ismét oltár elé állna. Ám most végre be­is­merte, hogy 39 év után, idén újra meny­asszony lesz, és hoz­zá­megy fi­a­ta­labb ked­ve­sé­hez.

Hosszú hetekkel ezelőtt Som Lajos a Ripost-nak jelentette be, hogy egykori felesége, Karda Bea férjhez megy. Mindezt azonban többször is dühösen tagadta az énekesnő. Most viszont beismerte, hogy valóban az oltár elé áll idén Lacival, akivel évekkel ezelőtt ismerkedett meg az interneten.

Többször megfordult már a fejünkben, hogy összeházasodunk, és a hatéves kapcsolatunkat megkoronázzuk egy gyönyörű esküvővel. Még nincs kitűzve a pontos időpont, bár azt érzem, valami nagy meglepetésre készül

– mesélte Bea a Best magazin hasábjain.

Nem tagad tovább: Karda Bea bevallotta nagy titkát!

(Fotó: TV2)

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy neki ugyan nem számít a papír, de mindennél jobban vágyik arra, hogy végre legyen egy normális esküvője. Csaknem negyven évvel ezelőtt ugyanis szörnyű körülmények között ment hozzá Som Lajoshoz. Többször el kellett halasztaniuk a nagy napot, majd az időjárás és egy haláleset is beárnyékolta a házasságkötésüket.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Király Viktor nem hisz a szerencsében – VIDEÓ

Mazsi

Oszter Sándort zsarolással vádolják, évekre börtönbe kerülhet

Mazsi

Mr. Bean 62 évesen ismét apuka lesz

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!