Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem számít, melyik generációhoz tartozol. Ez a dal számodra is legjobb gyógyír a világon!
A nap videója Zene, filmzene

Nem számít, melyik generációhoz tartozol. Ez a dal számodra is legjobb gyógyír a világon!

Általában azért kedvelünk meg egy dalt, mert az megmozgat valamit bennünk. Bár sokszor nem tudjuk megmondani, miért is rajongunk érte, a tudatalattink jobban ismer bennünket, mint mi magunk. Bevalljuk vagy sem, ha egy dal nem pengetné meg a lelkünk érzékeny húrjait, sosem lenne belőle halhatatlan sláger!

Ennyire feledhetetlen az alábbi The Beatles-szerzemény is, melyet a könnyűzene két nagyágyúja, Alicia Keys és John Legend kelt új életre. A feldolgozás a legendás zenekar megalakulásának 50. évfordulója alkalmából született, egyfajta tisztelgésként a The Beatles nagyszerűsége előtt. Ez a Let It Be – minden idők egyik legcsodálatosabb szerzeménye, amitől most is végigfutkos a hideg a hátadon, bár a ’70-es évektől napjainkig már milliószor hallottad!

A két énekes egymással szemben helyezkedik el, ki-ki elfoglalva a helyét a saját zongorájánál. Amikor belekezdenek a dalolásba, a legcsodásabb zenei élmény válik valóra. Lágyan, érzékien énekelnek, ezzel is emelve a dal fennköltségén. A The Beatles két tagja, Paul McCartney és Ringo Starr elérzékenyülve hallgatta őket a nézőtéren, majd mindketten csatlakoztak a színpadon ülő kollégáikhoz, akárcsak a nézőtér többi tagja.

Fantasztikus koncert lett a Let It Be-ből, megható, ahogy egy dal képes összekapcsolni ezernyi érzést, és megannyi embert…


Hasonló hírek

Magyar Rockhírességek Csarnoka 2016.

info

A nap videója: Ló és lovasa..

Géza

A horrort néző kiscica lehet 2016 legjobb macskás videója

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------