Image default
Bulvár

Nem semmi: Vasvári Vivien válaszol olvasóink kérdéseire

Vasvári Vivien lesz a Blikk vendége csütörtökön. A modell, üzletasszony, édesanya, többszörös országos bajnok és magyar válogatott síkfutó körül mindig nagy a pörgés.

Korábban a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerhette meg az ország, de igazából ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen nevéhez számos ruhamárka és -kollekció fűződik. Mostanában megromlott párkapcsolata miatt került a bulvárhírekbe, de néhány napja már olyan fotót posztolt az Instagramon, ami azt sejteti, hogy máris új, romantikus pillanat érkezett el az életében.

Vasvári Vivien szeptember 26-án, csütörtökön, délelőtt 10 órakor érkezik szerkesztőségünkbe, s olvasóink bármilyen témáról kérdezhetik. Egy órán át lesz nálunk, az idő alatt igyekszik minden kérdésre válaszolni, amelyek addig ennek a cikknek a kommentjei között, vagy az [email protected] címre küldött e-mailben érkeznek hozzá. A válaszokat csütörtökön délelőtt 10 órától szintén ebben a cikkben találják majd meg, de lesz egy kis élő közvetítésünk vele a Facebook-oldalunkon is!

Forrás: Blikk

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Kínos: Ezért kellett megváltoztatnia a nevét Koós Jánosnak!

Mazsi

Kitálalt a kolléganője Eszenyi Enikőről! – VIDEÓ

Mazsi

Több ezer darázs támadott egyszerre. Nézd meg mi történt!

Mazsi