Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem pakol Pécsi Ildikó unokája, a házban várja a végrehajtókat
Bulvár

Nem pakol Pécsi Ildikó unokája, a házban várja a végrehajtókat

Nem akarja elhinni, hogy a nagyanyja képes lenne kilakoltatni a családi otthonból.

Alig négy hete van arra Pártos Csilla fiának, hogy felszámolja az eddigi életét, hiszen jogerős bírósági ítélet kötelezi erre. A 21 éves fiú azonban nem tűnik túlságosan izgatottnak, az emlékeit nem pakolja dobozokba, ugyanúgy telnek a hétköznapjai a budai házban, ahogy gyermekkora óta.

Fotó: Sulyok László

Mint ismert, Pécsi Ildikó és a volt menye hosszú évek óta pereskedik egymással. Miután Pártos Csilla elvált a Kossuth-díjas művésznő fiától, elindult a vagyon­elosztási procedúra, és mivel a színésznő fia, Csaba az édesanyjára íratott minden ingatlant, Csillának, Ildikóval kellett szembeszállnia a bíróságon.

Az ügy végére tavaly februárban került pont, akkor határozott arról a bíróság, hogy a budai házból – amelyben Pártos Csilla és fia lakott évtizedeken át – ki kell költöznie a fiatalnak, hiszen az Pécsi Ildikó tulajdona.

Pártos ki is költözött, Csaba azonban ott maradt. Ő Pécsi Ildikó unokája, és úgy gondolja, hogy a nagyanyja nem képes utcára tenni.

“Azt mondta, hogy egyszerűen nem hiszi el, hogy a nagyanyja ezt meg meri tenni vele, úgyhogy otthon marad, és megvárja, tényleg becsengetnek-e a végrehajtók” – mondta a Borsnak a család neve elhallgatását kérő ismerőse. “Csaba nem gondol a hóvégi időpontra, éli tovább az életét, eddig egy kanalat sem tett arrébb annak érdekében, hogy ha menni kell, gyorsabb legyen a távozás. Csaba ott él gyermekkora óta, ez az otthona. Akármi is történt a szülei között, hisz benne, hogy a felnőttek háborújának nem ő lesz az áldozata.”

A Bors megkereste Pécsi Ildikót is, aki nem kívánt megszólalni az ügyben.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Személygépkocsi és havi százezer a Miss Balatonnak

info

Kiderült az igazság, kötött-e vádalkut Lagzi Lajcsi

Mazsi

Lehullt a lepel, a világhírű zenész valóban Diana szeretője lehetett

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!