Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem kell a remetének 1 millió dollár!
Bulvár

Nem kell a remetének 1 millió dollár!

A 86 éves Marija Zlatic egy sárkunyhóban él a kelet-szerbiai hegyekben, Boljevac közelében. A remeteként élő idős nő majdnem egymillió ausztrál dollárt örökölt férjétől.
  Nem kell a remetének 1 millió dollár!

Az asszony most szétosztja a pénzt pár falubeli között, akik segíteni szoktak neki fát vágni, havat takarítani, írja a BBC.

Zlatic még 1956-ban vándorolt ki férjével az ausztráliai Gilfordba, ahol a férfi asztalosként, ő pedig háztartásbeliként dolgozott. Másfél évvel később, mikor édesanyja megbetegedett, Marija visszaköltözött Szerbiába, ám anyja halála után már ott is ragadt. Egy idő után már nem is tartották tovább a kapcsolatot férjével.

2011-ben érkezett a faluba pletyka, hogy állítólag az időközben szarvasmarha farmjából meggazdagodott férj elhunyt. 4 év kutatás után az ausztrál nagykövetség segítségével kiderült, a remeteként élő asszony mintegy 200 millió forintnak megfelelő összeget, 940 000 ausztrál dollárt örökölt.

„Nincs szükségem a pénzre, nekem elég ha van kenyér, víz, meg tűzifa”- indokolja az asszony, miért osztja szét a vagyont segítői között.

 

Forrás: világszám

Hasonló hírek

72 évesen szült egészséges babát az indiai nő

Edit

Már nincs remény! Rossz hírek jöttek Sas József állapotáról!

Mazsi

Mindenkit átejtett a filmszínésznő – másnapra azonban kiderült a titok

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------