Image default
Bulvár

Nem kedvelték színésztársai, mennie kellett Fodor Zsókának

A színésznő érezte, hogy már nem néznek rá jó szemmel Békéscsabán, ezért búcsút intett.

Eladta a lakását, és Pécsre költözött Fodor Zsóka, ahol tárt karokkal várták. Nehéz döntés volt, de most újra boldog.“Eladtam Békéscsabán a la­kásomat. Megszakítottam ott egy kicsit minden kapcsolatot. Még játszom nyáron három My Fair Ladyt, de ennyi. Lépnem kellett. A második otthonom volt ‘68 óta. Békéscsabára azért mentem, mert ott volt Fekete Péter, aki a tenyerén hordott, de ő elment.

Miután elment, kihűlt körü­löttem a levegő. Akik ott maradtak, valahogy úgy érzem, hogy nem örülnek nekem. Népszerű vagyok, ha kiírják a nevemet, telt ház van, de nincs már körü­löttem az a szeretetteljes légkör, amit igényelnék, amit megszoktam. Amikor elment Péter, akkor vettem észre, hogy mosolyognak, gratulálnak, de nem őszintén. Előtte ezt nem vettem észre. Szó volt róla, bekerülök egy da­rab­ba, aztán egyszer csak nem” – magyarázta a Borsnak a színésznő.

“Úgy éreztem, ez valaminek a kezdete, inkább eljöttem. Nem volt nyílt utálat, ellenszenv, de éreztem, hogy nem fogadnak be. Mosolyogtak, de mindenkinek dolga lett, egyedül ültem az asztalnál.Nem hiányzom ott. Úgy éreztem, nincs már rám szük­ség, hát eljöttem.”

A színésznőt kemény fából faragták: nem búslakodik, nem néz hátra, csak előre. Főiskolás kora óta sze­retett volna Pécsre kerülni, és most ott is van. Lettek barátai, igaz, még fáj a szíve azokért, akiket Csabán hagyott.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Tátva maradt a szájuk: Britney Spears a táncórán lepett meg egy csapat kislányt

Edit

„Mindennek van határa!” Nemet mondott felesége kérésére Harry herceg

Mazsi

Nem pakol Pécsi Ildikó unokája, a házban várja a végrehajtókat

Mazsi