Image default
Külföld

Nem Karácsonyhoz való hír, azonban mindenkinek tudnia kell, mi ellen harcolunk! Oszd meg!

Az édesanyjának küldték el a felvételeket, miután lefejezték a skandináv lányt

További gyomorforgató részletek láttak napvilágot az iszlamisták által Marokkóban brutálisan megalázott és meggyilkolt két skandináv lány esete kapcsán.

Ahogyan arról a 888.hu több ízben is beszámolt, már hazavitték annak a két skandináv lánynak a holttestét, akiket gyomorforgató kegyetlenséggel iszlamisták gyilkoltak meg Marokkóban. A 24 éves dán Louisa Vesterager Jespersenre és a 28 éves norvég Maren Uelandra lefejezve, meggyalázva bukkantak turisták, 10 kilométerre Imlil városától. A nyomozók jelenleg azon dolgoznak, hogy kiderítsék, korábban hol járt a két áldozat, akik Észak-Afrika legmagasabb pontjára a Toubkal hegycsúcsra tartottak.

A dán miniszterelnök, Lars Lokke Rasmussen úgy véli, hogy több tényező is arra utal, hogy a gyilkosság egy terrortámadás volt. A marokkói hatóságok is ezen az állásponton vannak, mivel a gyanúsítottak közül többen az Iszlám Állam tagjai lehetnek.

Egy felvétel is felkerült az internetre, amely végül az egyik áldozat édesanyjához is eljutott

A bűncselekmény nyomán egy videó is elkezdett keringeni az interneten, amelyen bizonyos, hogy az egyik lány meggyilkolása, konkrétan lefejezése látható – ennek valódiságát a norvég rendőrség meg is erősítette.

A videón látottak oly mértékben felkavaróak, hogy annak leközlésétől, terjesztésétől kegyeleti és etikai okokból kifolyólag a 888.hu és a Hirmagazin.eu is tartózkodott. Amikor egy tehetetlen, meggyalázott lány legutolsó szavai, kiáltásai azok, hogy “anya segíts”, onnantól kezdve nehéz bármilyen kommentárt, értékelést egy ilyen felvételhez fűzni.

Ami azonban még ennél is gyomorfogatóbb, hogy sajtóértesülések szerint a lefejezett lányról készült képsorokat az iszlamisták az áldozatnál lévő telefonon keresztül közzétették a saját édesanyja és a többi ismerősei számára a Facebook felületén keresztül.

Arról sajnos nincs információnk, hogy ezeket a felvételeket aztán a címzettek megkapták-e, vagy a Facebook értelemszerűen küldés közben inaktiválta a küldőket, mint ahogy sok légyegtelen esetben megtette ezt már másokkal is. (Hirmagazin.eu)

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

Irán tartja magát a megállapodáshoz

Géza

Újra megfenyegette a törököket az amerikai elnök

Géza

1400 gyanúsított, gigantikus zsákmány az Interpol akciójában

Géza