Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem kapta meg a 40 milliárd forintot: még mindig harcol az örökségéért Vajna Tímea
Életmód hírek

Nem kapta meg a 40 milliárd forintot: még mindig harcol az örökségéért Vajna Tímea

Andy Vajna egykori emberei segítenek Tímeának Amerikában, de elhúzódik az ügye…

Los Angeles — Továbbra sem jutott hozzá az örökségéhez Vajna Tímea (37), noha férje, Andy Vajna (†74) már lassan két éve elhunyt.

Az özvegyet érzelmileg nagyon megviseli a közel 40 milliárd forintért folyó jogi procedúra. Holott a végrendelet feketén-fehéren kijelenti: Vajna Tímea rendelkezik az egykori kormánybiztos minden vagyona felett.

– Rendkívül bonyolult az amerikai cégháló, amit Andy a halála előtt kezdett teljesen átalakítani. Könnyen el lehet veszni az útvesztőkben, Timi próbál helytállni, de való igaz, hogy nagyon kimerítik érzelmileg ezek a csaták a bíróságon

– árulta el lapunknak egy, a neve elhallgatását kérő, a családhoz közeli ember.

Az informátor szavait támasztja alá Vajna Tímea legutóbbi Instagram-posztja is, amelyben a bíróságról jelentkezett be, s arról ír, nehezen bírja lelkileg a tárgyalásokat, senkinek nem kívánja, amin épp keresztülmegy, ráadásul régóta húzódik az ügye.

Nemcsak emiatt érezheti magát rosszul Vajna Tímea, ugyanis az amerikai állampolgársági ügye sem zárult még le, valamiért még nem készültek el a papírok, így a kinti bankszámlákon lévő pénzt sem kapta még meg.

– Átszámítva közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Timi csak akkor juthat hozzá, ha már amerikai állampolgár, mindaddig nem járhat el az ügyben egymaga – tette hozzá az informátor.

Tímea ennek ellenére kitart. Korábban elmondta, kész a végsőkig harcolni az örökségéért.

– Erős nő vagyok, megvédem magam, nem hagyom, hogy felfaljanak! Szerintem büszke lenne rám Andy, hogy ezeket a céges ügyeket kitartóan viszem tovább azokkal a szakemberekkel, akikkel ő is együtt dolgozott és akiket megbízott. De be kell vallanom, sajnos, sok minden miatt csalódott is lenne – mondta Vajna Tímea.

Az özvegy rendszeresen kap egy bizonyos összeget a vagyonkezelő cégtől, ami fedezi a kiadásait, de a teljes vagyon felett nem rendelkezhet.

Közvetlenül férje halála után teljesen kilátástalan helyzetbe került, akkor a Tények Plusznak adott interjút, amiben elmondta, nehéz anyagi helyzetben van, el kellett adnia egy zongorát, valamint a Lamborghinijét is árulta akkoriban. Azóta valamelyest rendeződtek az anyagi körülményei.

A közös budai villából ugyan kiköltözött, de egy ugyancsak fényűző házba bútorozott át a II. kerületben. Lamborghini helyett Mercedesszel jár, s legutóbb is magángépen repült Los Angelesbe.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Állásinterjúnál kerüld el ezt a három hibát

info

Ötödik hete csökken a regisztrált álláskeresők száma

Géza

Napi cuki: így reagált a kislány az apukájára, akit életében először látott szakáll nélkül – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------