Image default
Bulvár

Nem is hinnéd, mit csinál a hajléktalanszállón a Jóban Rosszban egykori szexszimbóluma

A csi­nos szí­nésznő élete az el­múlt évek­ben tel­je­sen meg­vál­to­zott.

Szorcsik Viktória élete már húsz éve a színészet körül forog, nevét mégis a Jóban Rosszban Judit nővéreként és a 10! című műsor vezetőjeként ismerte meg az ország.

Nem is hinnéd, mit csinál a hajléktalanszállón a Jóban Rosszban egykori szexszimbóluma

Számos színdarabban szerepelt és szerepel a mai napig,

ő volt az első magyar nő a Playboyban, akiről fekete-fehér képek kerülhettek a magazinba, azt viszont kevesen tudják róla, hogy életének természetes része az adakozás, ételosztás, ruhagyűjtés.

Nem is hinnéd, mit csinál a hajléktalanszállón a Jóban Rosszban egykori szexszimbóluma 1

„A szüleimmel természetes számunkra, hogy segítünk. Mivel ők panziót működtetnek, és közétkeztetéssel foglalkoznak, így van lehetőségünk rá, hogy több száz adag ételt főzzünk és osszunk szét a rászorulóknak. Ez gyerekkorom óta teljesen szokványos dolog, a kölcsönös segítségnyújtást nagyon fontosnak tartom. Elképesztő érzés, amikor négyszáz nélkülöző ember jól lakhat és boldog” – árulta el a Ripost-nak Viktória, aki régebben szintén volt kiszolgáltatott helyzetben külföldön, ahol olyan emberektől kapott segítséget, akiktől nem is számított volna rá.

Nem is hinnéd, mit csinál a hajléktalanszállón a Jóban Rosszban egykori szexszimbóluma 2

Fontos leszögezni, nem várom, hogy hajbókoljanak nekem az adakozásért. Ezt mindenki meg tudja tenni a saját körülményeitől függően. Számomra ez természetes dolog.

Nem is hinnéd, mit csinál a hajléktalanszállón a Jóban Rosszban egykori szexszimbóluma 3

Kikerülhetetlen a kérdés, hogy milyen az élet egy olyan névrokonnal, akiről negatív hírek jelennek meg a médiában? Viktóriának többször is kellemetlenséget okoztak a névrokonáról, Szorcsik H. Vikiről megjelent cikkek.

„Az elején ez úgy indult, hogy a sorozat készítői jó poénnak, illetve ötletnek tartották, hogy lesz két egyforma nevű nő a sorozatban. Azt mondták, majd rengeteg poénos cikk születik ebből, ezért vette fel a névrokonom a „H”, vagyis a „hugi” jelzőt. Ebből a hírverésből végül nem lett semmi,

mégis a mai napig sok róla szóló cikkhez az én képemet teszik be, ami számomra nem túl hízelgő.”

Nem is hinnéd, mit csinál a hajléktalanszállón a Jóban Rosszban egykori szexszimbóluma 4

Viktória viszont nem panaszkodhat, elmondása szerint pontosan olyan életet él, amilyet szeretne. Otthon állatok garmada veszi körül, sokat utazik, és a Békéscsabai Jókai Színházban játszik.

Ami pedig a családalapítást illeti, a színésznő nem siet el semmit: úgy gondolja, mindennek eljön az ideje.

Nem is hinnéd, mit csinál a hajléktalanszállón a Jóban Rosszban egykori szexszimbóluma 5

„Régen sokat emésztettem magam a múlton, de most már csak előre nézek. Összességében jó érzéssel gondolok az életemre, és mindenkinek ezt kívánom” – mesélte lapunknak mosolyogva a csinos színésznő.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Arnold Schwarzenegger egyik legnagyobb hőse egy leukémiás kisfiú – videó

info

Lagzi Lajcsi pucér fenekét mutatta a rendőröknek

Mazsi

Jó ügy érdekében cselekszik: lakhatási szegénységben élők mellé állt az olimpikon úszónő

Mazsi