Főoldal » Nem hittünk a fülünknek: Bochkor Gábor vérig sértette Liptai Claudiát
Bulvár

Nem hittünk a fülünknek: Bochkor Gábor vérig sértette Liptai Claudiát

Meghökkentő titkot tudhatnak meg a rajongók a népszerű televíziós, illetve rádiós műsorvezető életéből.

Liptai Claudia már pályakezdőként is kitűnt a szárnyaikat próbálgató színésznők közül, legyen szó a te­hetségéről, a nőies kisugárzásáról vagy a szexi megjelenéséről.

Nem hittünk a fülünknek: Bochkor Gábor vérig sértette Liptai Claudiát
Gábornak mindig csípős megjegyzései voltak
Fotó: Szabolcs László

A Nő Comment! című talk-show-ban a hazánk legmacsóbb férfiúi között számon tartott Bochkor Gábor is felelevenítette első emlékét az akkor még szinte teljesen ismeretlen Claudiával kapcsolatban, akinek a tehetségén kívül Liptai formás idomai is rögtön szemet szúrtak, barátsággá alakult viszonyuk nem indult zökkenőmentesen.

„Volt egy hangmérnök barátunk, aki előszeretettel használta Hegyi Barbara hangját. Szép fátyolos, rekedtes. Aztán valamiért ő nem volt hajlandó rádióban több ilyen hangot alámondani, és egyszer csak ez a fiatalember megjelent az utóddal, Claudiával. Vörös démon, színművészetire jár…

Gondoltam, majd jó lesz együtt dolgozni, baromi szexi hangja volt, szexi volt maga a csaj is. Ugyanakkor szakmailag már nagyon komolyan vettem magam, és úgy gondoltam, hogy vérprofi vagyok, ő meg egy amatőr a színművészetiről, és majd én jól utasítgatom őt meg csesztetem, tehát legyen egy alá-fölé rendelt szerep. Így volt?

– kérdezte a Nő Comment!-ben Gábor, mire Claudia röviden és velősen annyit felelt a Music FM műsorvezetőjének:

„Így. Egy büdös bunkó voltál”

– számolt be az esetről a Bors, hozzátéve, hogy bizony abban az időben volt, amikor Bochkor adás közben úgy vérig sértette Claudiát, hogy Liptai sírva távozott… Szerencsére azóta rendeződött kettejük kapcsolata.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Most derült ki: halála előtt közvetlenül fiaival beszélt Diana hercegnő

Mazsi

WSJ: Trump lefeküdt egy pornószínésznővel, majd az ügyvédje 130 ezer dollárt fizetett neki, hogy hallgasson

Mazsi

A legemlékezetesebb ruhaköltemények a Story Gáláról

Géza