Főoldal » Nem hittek neki a rendőrök, ezért titokban filmezte le erőszakos apját egy tinilány – videó (18+)
Külföld

Nem hittek neki a rendőrök, ezért titokban filmezte le erőszakos apját egy tinilány – videó (18+)

Destin – Nem hittek neki a rendőrök, ezért a 14 éves amerikai lány biztonsági kamerát szerelt a szobájába.

Gyerekbántalmazás és állatkínzás vádjával került előzetes letartóztatásba egy floridai férfi, miután a vele egy háztartásban élő kiskorú lány videofelvétellel igazolta, hogy bántalmazta. A 14 éves gyerek végső kétségbeesésében folyamodott a térfigyelő technikához, mert amerikai sajtóhírek alapján, a rendőrök nem hittek neki, amikor feljelentést akart tenni Damon Becnel (47) ellen. A felkavaró felvételen jól látható, ahogy a férfi üvöltözve bántalmazta a kutyáit, és a lánnyal is erőszakosan viselkedett, amikor az a házi kedvencek védelmére kelt.

Fejen ütötte és földre is lökte a gyereket, az egyik kutya felé pedig késsel közeledett, és azt kiáltotta: “Kivágom a szemedet!”

– Semmi sem történt. Senki sem segített a gyerekemnek, csak akkor, amikor filmfelvétele is volt róla – panaszolta az NBC News riportjában a lány édesanyja, akitől tisztázatlan okbók vonták meg a felügyeleti jogot, és furcsa módon arról sincs többszörösen megerősített információ, hogy Becnel milyen rokoni kapcsolatban állt a gyerekkel, pedig a lány a videofelvételen azt kiáltja, “apa!” és bizonyos hírportálok ezt így is hozták le. A férfit 4 ezer dolláros, azaz 1,2 millió forintos óvadék ellenében szabadlábra bocsátották, a lányt pedig Becnel egyik barátjánál helyezték el.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Légikatasztrófa – Putyin elnök nemzeti gyászt rendelt el

info

Egy szaúdi fiatal keresztre feszítése ellen tiltakoznak

info

Atomfegyverkezési verseny indult Oroszország és az Egyesült Államok között (+videó)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------