Image default
Bulvár

Nem hiszi el, kikkel duetteznek ma este az X-Faktor színpadán ByeAlex mentoráltjai

Hihetetlen szerencsés helyzetben van ByeAlex, hisze egyedülálló módon neki még mind a három mentoráltja versenyben van az X-Faktor idei szériájában.

A mentor szemlátomást tényleg mindent megtesz a három srácért, akikért odáig vannak a rajongók. Nemrégiben a Blikk is írt róla, hogy Vasvári Vivi például Manuelt favorizálja, ám egyik srác tehetsége mellett sem lehet elmenni.

Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy így a finálé felé tartva Alexék igencsak belehúznak. Erről tesz tanúbizonyságot a mentor tegnap esti posztja is, melyből kiderül, hogy igencsak nagy durranásra lehet számítani a mai esti élő show-ban.

“M A N U E L holnapi produkciójához pár hete azt találtam ki, hogy Kállay haverommal hozzanak össze egy közös nótát. Mivel Andris ritkábban ír magyarul, bevontak engem is a szövegírás folyamatába. Szerintem egy nagyon érdekes, az eddigiektől elütő RNB dal készült el, ami a holnapi műsorban el is hangzik, este pedig kipakoljuk a klipet!

A N D O R sztárduettjéhez úgy gondoltam, hogy egy olyan hölgyet hívok meg, akit már jól ismertek! Az Xből is! Érdekes párosításnak gondoltam, hogy a sráccal Keresztes Ildikót hozzuk el nektek! Hallottam őket a héten többször is, csodálatosak együtt!

T I B I esetében pedig nem lehetett kihagyni a ziccert… Már hetekkel ezelőtt tudtam és biztos voltam abban, hogy a srác duettpartnere Kökény Attila lesz! Nem csak hangokat, de teret fognak hajlítani ők ketten!

Szóval, remélem hogy az összes produkció baromi erős re sikeredik majd holnap este! Mert jövünk!”

Ez így igaz! M A N U E L holnapi produkciójához pár hete azt találtam ki, hogy Kállay haverommal hozzanak össze egy…

Közzétette: ByeAlex – 2019. december 6., péntek

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

A hableányként pózoló Salma Hayektől a lélegzet is eláll

Géza

Koraszülött lett a Gyűrűk Ura színésznőjének kisfia

info

Ez a mellkidobós szett vitte a prímet az idei EMA-n

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------