Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem hiszed el, miért került rács mögé a Viszkis!
Bulvár

Nem hiszed el, miért került rács mögé a Viszkis!

Ezúttal önként választotta a börtönt, de a való életben átélt, nem túl kellemes emlékeit próbálta felidézni.

Ambrus Attila, a legismertebb magyar bankrabló a napokban kipróbálhatta ki az egyik szabadulószobát két barátjával, és bár a való életben 1999-ben a BRFK Gyorskocsi utcai fogdájából meg tudott lógni, a játékból kialakított börtöncella kifogott rajta.“Nagyon ötletes és modern ez a szoba, kifejezetten tetszett a játék és a szabadulással járó kihívás is. Ha lenne itt benn két hónapunk, akkor elvben a feladatok nélkül is meg lehetne oldani a szökést” – mesélt a Borsnak frissen szerzett élményeiről Ambrus, aki a való életben átélt emlékeit is próbálta felidézni, amikor rázárták a cella rácsait.

“Ez nem úgy működik, hogy tíz perc alatt megszöksz valahonnan. Nekem egy hónapom volt megtervezni, hogy meglépjek a Gyorskocsi utcából, ahonnan száz év alatt senki nem szökött meg. Én akkor egy biztonsági hibát használtam ki: abban az időben még kevés rendőr dolgozott ott, rossz volt a technika, illetve rengeteg holtpontja volt a biztonsági kame­ráknak, amiket egy hónap alatt ki tudtam figyelni.”

Hozzátette ugyanakkor, hogy még egyszer nem szeretne rácsok mögé kerülni. Elkerüli a bajt, mert felelősséggel tartozik a feleségéért és a kislányáért is.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Ezt a kérdést senki nem teszi fel a 9. lombikprogramon áteső Pataki Zitának

Mazsi

Gigi Hadid újból csábít: most csak egy pár magassarkú csizmában meztelenkedik

Edit

Rejtély: Megint nem stimmel valami Lajcsi birtokának eladásával!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!